Lewis Hamilton yllätti kommentillaan tulevaisuudestaan, sillä hänen jatkonsa Formula 1:ssä ei olekaan niin varmaa kuin oletettiin.

Lewis Hamilton yllätti kommentillaan – ei mitään varmuutta jatkuuko ura!

Lewis Hamilton yllätti kommentillaan mahdollisesta F1-uransa päättymisestä, sillä hänen jatkosopimustaan on pidetty käytännössä jo satavarmana asiana.

Mercedeksen ja Lewis Hamiltonin välisiä jatkosopimusneuvotteluita on pidetty lähinnä vain muodollisuutena ja näin on todennut muun muassa Hamilton itse. Siksi hänen Imolassa ajetun GP:n jälkeen annetut kommentit tulivatkin yllätyksenä, sillä hän paljasti, ettei hänen jatkonsa Formuloissa ja/tai Mercedeksellä ole missään nimessä varmaa.

– Haluaisin olla täällä, mutta siitä ei ole mitään takeita. Itse asiassa moni asia kiehtoo minua Formula 1:en jälkeisessä elämässä, Hamilton totesi toimittajille.

– Me olemme nyt marraskuussa ja joulu ei ole enää kovinkaan kaukana. Koen oloni loistavaksi, vahvaksi ja voisin jatkaa tässä kuukausikaupalla, mutta Toto Wolff mainitsi niin sanotun säilyvyysajan ja mielessäni on monen monta asiaa.

Mercedeksen tallipäällikkönä toimiva Wolff on puhunut avoimesti siitä, miten hän on ollut tallissa äärimmäisen pitkään ja tiedostaa sen, että jossain vaiheessa tallin johtoon tarvitaan uudet kasvot. Itävaltalainen on myös maininnut sen, miten hän haluaisi viettää enemmän aikaa perheensä kanssa, ja koska hänellä ei ole edelleenkään ensi kautta koskevaa sopimusta Mercedeksen kanssa, saattaa hänen roolinsa tallissa muuttua.

[vihjeet]

– En tiedä tulenko olemaan täällä enää ensi kaudella, joten juuri nyt se ei kosketa minua, Hamilton kommentoi Wolffin mahdollista lähtöä tallipäällikön tontilta.

– Olen ollut täällä todella pitkään ja ymmärrän enemmän kuin hyvin, mikäli hän haluaa vetäytyä hieman taka-alalle ja viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

Mercedes varmisti sunnuntaina jo seitsemännen perättäisen tallimestaruuden. Hamilton on puolestaan käytännössä ottaen jo varma maailmanmestari, sillä hän on vetänyt jo 85 pisteen kaulan tallikaveri Valtteri Bottakseen, joka on tällä hetkellä siis MM-sarjassa toisena, 35 pistettä Red Bullin Max Verstappenia edellä.

Hamiltonin mahdollisesta jatkosopimuksesta tuskin kuullaan vielä aivan heti, sillä hänen ei uskota hoitavan neuvotteluja päätökseen – suuntaan tai toiseen – ennen kuljettajien MM-tittelin varmistumista, myös matemaattisesti.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord