Alfa Romeon Kimi Räikkösen huimaa lähtöä Teksasin GP:ssä ei televisiokuvissa näytetty, mutta nyt se on nähtävillä.

VIDEO: Kimi Räikkösen huimaa lähtöä ei TV:ssä nähty – suorastaan lensi viiden kuljettajan ohi!

Kimi Räikkösen huimaa lähtöä Yhdysvaltain GP:ssä ei näytetty televisiossa: F1 julkaisi Alfa Romeon suomalaisen lentävän lähdön!

Lokakuussa 40 vuotta täyttänyt Kimi Räikkönen näytti Yhdysvaltain GP:n lähdössä, että iästään huolimatta veri virtaa suomalaisen jäämiehen suonissa kuumana.

Räikkönen nimittäin sai televisiokameroiden ulkopuolella kisaan huikean lähdön, lentäen heti kilpailun avausmetreillä viiden edestään lähteneen kuljettajan ohitse, mutta tämä jäi siis valitettavasti katsojilta näkemättä.

Nyt Räikkösen maagisesta lähdöstä on kuitenkin julkaistu video Formula 1 -sarjan toimesta ja jokainen suomalainen voi käydä katsomassa, mitä suomalaiskonkarin lähdössä oikein tapahtui.

17. lähtöruudusta startannut Räikkönen ajoi kokonaisuudessaan Teksasissa erinomaisen kisan, ollen lopputuloksissa lopulta 11:s, mutta valitettavasti Alfa Romeon auto ei tällä hetkellä ole millään tasolla kilpailukykyinen; talli on pudonnut keskikastin taistelusta, missä se oli mukana vielä alkukaudesta, ynnä muille sijoille.

Räikkösen edellinen pistesijoitus on Unkarin GP:stä elokuulta, kun hän ajoi kilpailussa seitsemänneksi. Sen jälkeen paras sijoitus on ollut juuri viime viikonlopun GP:ssä otettu 11:s sija, joten se kertoo kaiken oleellisen Alfa Romeon tämän hetken iskukyvystä.

Räikkönen majailee tällä hetkellä kuljettajien MM-taistossa 14. sijalla ja tällä hetkellä on vaikea nähdä, että sijoitus ainakaan parantuisi tuosta. Suomalaisella on kasassa 31 pistettä, kun kautta on jäljellä vielä kolmen osakilpailun verran.

Alfa Romeo on puolestaan valmistajien MM-taistossa kahdeksantena ja takana ovat ainoastaan Haas sekä Williams.

Seuraavan kerran Formula 1:en MM-sarjassa kilpaillaan tulevana viikonloppuna, kun vuorossa on Brasilian GP.

Tässä vielä Räikkösen lähtö Teksasissa:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa