Kimi seisoi kuin patsas F1-yhteiskuvassa Abu Dhabissa käydyn kauden viimeisen F1-osakilpailun jälkeen.

VIDEO: Muut “härväsivät” – Kimi seisoi kuin patsas F1-kuskien yhteiskuvassa!

Kun muut F1-kuskit “härväsivät” yhteiskuvaa otettaessa, Kimi Räikkönen seisoi kuin patsas odottaessaan valokuvaajan napinpainallusta.

Meistä jokainen on varmasti törmännyt sosiaalisessa mediassa erilaisiin kuviin suomalaisista, joissa ihmiset eivät vahingossakaan mene toistensa lähelle.

Näin äkkiseltään tulee mieleen kansainvälisestikin huomiota herättänyt kuva suomalaisesta bussipysäkistä, jossa on kymmeniä suomalaisia ja jokaisella on noin metrin mittainen hajurako vieressä oleviin ihmisiin.

Kimi Räikkönen on monella tapaa suomalaisuuden perikuva ja tätä päästiin todistamaan, kun F1-kuljettajat poseerasivat yhteiskuvassa F1-kauden päätöskilpailun jälkeen Abu Dhabissa.

Räikkönen seisoi kuvassa vasemmassa reunassa ja hän oli ottanut turvallisen hajuraon vieressään olleeseen tallikaveri Antonio Giovinazziin.

Eikä siinä todellakaan kaikki.

Kun valokuvaaja valmisteli välineitään kuvan ottamista varten, muut kuljettajat “härväsivät” odottaessaan kuvanottohetkeä, mutta Suomen oma Kimi Räikkönen seisoi omalla paikallaan kuin patsas – lähestulkoon täysin liikkumattomana.

Räikkönen kuuluu ehdottomasti F1-sarjan suurimpiin fanien suosikkeihin, joten ei ollut tippaakaan yllätys, että fanit olivat innoissaan, kun he näkivät tapahtuneen.

Eräs fani twiittasi huvittavaan sävyyn, lainaten erästä Räikkösen legendaarista kommenttia, joka kuultiin aikanaan tiimiradiosta.

– Olen täällä kilpailemassa, joten ottakaa nyt se kuva ja jättäkää minut rauhaan. Tiedän, mitä teen, Nadyse-nimimerkki twiittasi.

– Kimi on Kimi, virmannesi1971-nimimerkki puolestaan kommentoi.

Alfa Romeolle päättyneeksi kaudeksi siirtynyt Räikkönen sijoittui kuljettajien MM-sarjassa 12. sijalle, kerättyään 21 kilpailusta 43 pistettä. Hän jätti tallikaveri Giovinazzin peräti 29 pisteen päähän.

Tässä vielä yhteiskuva:

Video patsasmaisesta Räikkösestä:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa