Kimi tutustui vaatemallistoonsa, jonka on toteuttanut TV-persoona Jesse Jamesin omistama West Coast Choppers.

VIDEO: Kimi tutustui vaatemallistoonsa – taustalla TV-persoona Jesse James!

Kimi tutustui vaatemallistoonsa, jonka taustalla on TV-persoona Jesse Jamesin omistama West Coast Choppers; yritys tekee vaatteita myös muille F1-kuljettajille.

West Coast Choppers on jo pitkään tehnyt erilaisia lippalakkeja, t-paitoja ja huppareita useille eri julkisuuden henkilöille sekä urheilutähdille.

Nykyisin yrityksen listoilta löytyvät muun muassa F1-kuljettajat Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo ja nyt viimeisimpänä lisäyksenä Alfa Romeolla ajava Kimi Räikkönen.

West Coast Choppers sijaitsee Teksasissa, Yhdysvalloissa, ja se mahdollisti Räikkösen vierailun “verstaalla” viime viikonlopun aikana käydyn Yhdysvaltain GP:n yhteydessä.

Räikkönen kävi tutustumassa vaatetuksen lisäksi autojen sekä moottoripyörien tuunauksesta tunnetun West Coast Choppersin päämajaan ja pääsi samalla näkemään konkreettisesti omaa vaatemallistoaan, johon hän oli myös itse sonnustautunut.

Formula 1:en virallisella YouTube-kanavalla pyörivä All Access -ohjelma seurasi lokakuussa 40 vuotta täyttänyttä Räikköstä paikan päälle.

Vaatemallistossa on muun muassa Kimin suusta kuultuja tunnettuja lausahduksia F1-osakilpailujen yhteydestä ja lisäksi hänen ajonumeronsa 7 on niin ikään vahvasti edustettuna mallistossa, unohtamatta legendaarista Choppers-logoa.

– Toivottavasti nämä tuotteet myy ja ihmiset oikeasti ostavat näitä. Olemme kaikin puolin todella tyytyväisiä tähän yhteistyöhön; olen seurannut Jessen tekemisiä vuosien ajan, koska häntä näkee televisiossa, mutta itse asiassa tapasin hänet vasta nyt ensimmäistä kertaa, Kimi kertoo All Access -ohjelmassa.

– Toivottavasti ihmiset pitävät näistä tuotteista.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa