Kimi vitsaili haastattelussa kiroilleelle toimittajalle iästään Portugalin GP:n jälkeen.

VIDEO: Kimi vitsaili haastattelussa kiroilleelle toimittajalle – “Olen vanha, joten olet oikeassa”

Alfa Romeon Kimi Räikkönen vitsaili Portugalin GP:n jälkeisessä haastattelussa kiroilleelle toimittajalle iästään, tarttuen toimittajan kommenttiin.

Kun Kimi Räikköstä haastateltiin eilisen Portugalin GP:n kisan jälkeen Ziggo Sportin toimesta, livahti toimittajalta suustaan pieni sammakko, jota myös kirosanaksi kutsutaan.

Toimittaja aloitti haastattelun seuraavasti:

– Näin sen vanhan Kimi Räikkösen radalla. Ensimmäisellä kierroksella 17. sijalta, mitä se nyt oli… seitsemänneksi, kuudenneksi – v*ttu.

Räikkönen naurahti toimittajalle ja poimi haastattelun alusta “vanha”-sanan.

– Lopulta emme saaneet mitään tästä kisasta mukaamme, mikä oli harmi, Räikkönen aloitti vastauksen vielä selkeästi naureskellen toimittajan sammakolle.

– Ja kyllä, olen vanha – 41-vuotias – joten olet oikeassa. Mutta joo, meidän automme nopeus on kohtuullista ja pääsin hyviin asetelmiin startissa. Mutta niin sanotusti normaaleissa kisaolosuhteissa meiltä puuttuu nopeutta, sitten meillä oli pieniä vaikeuksia varikkopysähdyksellä, viimeisillä kierroksilla renkaani alkoivat olla loppu ja sitten Sebastian Vettel pääsi ohitseni, mikä oli harmi, mutta me yritimme (parhaamme).

Räikkösen haastatteluista ja kommenteista täytyy todeta sen verran ylipäätään koko hänen F1-uransa ajalta, että tavalla tai toisella niistä tuntuu tulevan aina hauskoja, ja jotain normaalista poikkeavaa tapahtuu tavalla tai toisella – kuten myös tässäkin tapauksessa.

Tässä vielä tuo kyseinen haastattelu videon muodossa:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa