Muut kuskit hehkuttavat Hamiltonia - Kimi Räikkönen sanoi vain pakolliset sanat kuusinkertaisen maailmanmestarin suuntaan.

VIDEO: Muut kuljettajat hehkuttavat Hamiltonia – Kimiltä “kimimäinen” reaktio!

Muut kuskit hehkuttavat Hamiltonia kilpaa, joka varmisti Teksasissa kuudennen maailmanmestaruutensa: Kimi Räikkönen sen sijaan sanoi tuttuun tyyliinsä vain muutaman sanan.

Kimi Räikköstä ei kiinnosta juurikaan muiden kuljettajien tekemiset, elleivät he sitten konkreettisesti vaikuta suomalaiskonkarin suorituksiin F1-radoilla negatiivisesti; näissä tilanteissa jokainen voi olla varma, ettei Räikkönen jää hiljaiseksi.

Nykypäivänä Räikkösen varikolla antamissa haastatteluissa on ollut nähtävissä myös hieman toisenlainen puoli suomalaiskonkarista, sillä ajoittain hänellä ei ole mikään kiire poistua takavasemmalle – toista se oli ennen.

Mistään dramaattisesta muutoksesta ei ole kuitenkaan kyse.

Räikkönen on valmis keskustelemaan omista suorituksistaan, tallin kilpailukyvystä ja ylipäätään omaan tekemiseensä liittyvistä asioista, mutta siihen se sitten hyvin pitkälti jääkin.

Tästä saatiin jälleen oiva esimerkki, kun Mercedeksen Lewis Hamilton varmisti viime viikonloppuna käydyssä Yhdysvaltain GP:ssä jo kuudennen maailmanmestaruutensa, nousten MM-tittelien määrässä saksalaislegenda Michael Schumacherista enää vain yhden maailmanmestaruuden päähän.

F1-sarjan haastattelussa muut kuljettajat äityivät kehumaan brittikuljettajaa oikein olan takaa, mutta ei Räikkönen: suomalaiskuljettaja sanoi pakolliset muutamat sanat ja haastattelu oli sitä myöten paketissa.

– Se on hieno saavutus. Onnittelut!

Eihän tätä ominaisuuttta voi kuin rakastaa Kimissä ja juuri se on tehnyt urallaan kertaalleen maailmanmestaruuden voittaneesta suomalaisesta F1-sarjan suosituimman kuljettajan fanien keskuudessa.

Onneksi Räikkönen tullaan näkemään mukana Formula 1:ssä vielä ainakin kauden 2020 ajan.

Tässä video kokonaisuudessaan:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa