LeBron Jamesilta koskettava viesti kopteriturmassa menehtyneelle Kobe Bryantille.

KUVA: LeBron Jamesilta koskettava viesti menehtyneelle Kobe Bryantille

Los Angeles Lakersin LeBron Jamesilta lähti Instagramin välityksellä koskettava viesti, upean valokuvan kera, menehtyneelle Kobe Bryantille.

Edellisiltana LeBron James oli tehnyt NBA-historiaa. Hän oli ohittanut Kobe Bryantin NBA:n kaikkien aikojen pistetilastossa, nousten kolmanneksi.

Pelin jälkeen hän kertoi, mitä tuo saavutus ja mitä ennen kaikkea Kobe Bryant oli merkinnyt hänelle ja hänen uralleen. Bryant puolestaan julkaisi sosiaalisessa mediassa viestin, onnitellen Jamesia.

Kun Los Angeles Lakersin lento Philadelphiasta laskeutui Kaliforniaan, saivat Lakers-pelaajat kuulla laskeutumishetkellä järkyttävän uutisen Kobe Bryantin, tämän tyttären ja seitsemän muun ihmisen menehtymisestä kopterionnettomuudessa. Pelaajat olivat shokissa, he itkivät ja lohduttivat toisiaan. Yksi näistä pelaajista oli LeBron James, jolle hetki oli karmea.

James piti jonkin aikaa hiljaiseloa Bryantin menehtymiseen liittyen, mutta pari tuntia sitten hän julkaisi Instagram-tilillään koskettavan viestin menehtyneelle Bryantille.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

I’m Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn’t think for one bit in a million years that would be the last conversation we’d have. WTF!! I’m heartbroken and devastated my brother!! 😢😢😢😢💔. Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I’ll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation💜💛 and it’s my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There’s so much more I want to say but just can’t right now because I can’t get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life❤️🙏🏾 #Gigi4Life❤️🙏🏾

Henkilön LeBron James (@kingjames) jakama julkaisu

“En ole valmis tähän, mutta ei kai tässä muukaan auta. Istun ja yritän kirjoittaa jotain tähän postaukseeni, mutta joka kerta kun yritän aloittaa, alan itkemään uudelleen, miettien sinua, veljentyttöäni Gigiä ja sitä ystävyyttä/yhteyttä/veljeyttä, joka meidän välillämme oli. Kuulin kirjaimellisesti äänesi sunnuntaiaamuna, ennen kuin lähdimme Phillystä kohti LA:ta. En osannut ikipäivänä kuvitella, että se tulisi olemaan viimeinen keskustelumme, jonka koskaan käymme. Mitä v*ttua! Sydämeni on särkynyt ja olen murheen murtama, veljeni!! Rakastan sinua isoveljeni. Ajatukseni ovat Vanessan ja lasten luona. Lupaan jatkaa perintöäsi! Sinä merkitset niin paljon meille kaikille täällä Lakersissa ja on minun vastuuni laittaa tämä pelipaita takaisin päälleni ja jatkaa!! Anna minulle voimaa sieltä jostain ylhäältä ja varjele minua! Minä jatkan täällä meidän molempien puolesta! Minulla olisi niin paljon enemmän sanottavaa, mutta juuri nyt en pysty siihen, koska en selviä siitä! Kunnes tapaamme jälleen, veljeni!!”

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa