Lauri Markkanen kivitti tupla-tuplan, Bulls sulatti 21 pisteen johdon

Bulls onnistui sulattamaan 21 pisteen johtoaseman 9 pisteen tappioksi.

Lakers  – Bulls 103-94

Markkasen heittojyvä oli lähes täysin kateissa ottelun kolme ensimmäistä neljännestä. 11 pelitilanneheitosta vain kaksi oli osunut perille. Täsmälleen samalla tarkkuudella oli heittänyt draftin kakkosvaraus, Lonzo Ball. Samaan aikaan kentän hahmo oli draftissa sijalla 27 varattu Kyle Kuzma. Atleettinen Kuzma mätti ensimmäiseen kolmeen neljännekseen 21 pistettä kovilla tarkkuuksilla. Bullsin kaikki kaikessa oli 5/6 kaaren takaa pussittanut Denzel Valentine.

Bulls johti ottelua parhaimmillaan jo 21 pisteellä, mutta onnistui sössimään johtonsa kaikki tai ei mitään -pelityylillään. Lottoheitot eivät enää uponneet ja Lakers puski eroa kiinni. Kun ottelua oli jäljellä 9 minuuttia, oli peli tasan 80-80.

Bulls siirtyi jälleen muutaman pisteen johtoon, kunnes Lakers nykäisi 11-0 runin. Tästä ei Bulls enää toipunut ja Lakers korjasi saaliin kotiin. Mitään kovin kaunista koripalloa ilta ei tarjonnut, enemmänkin teknoraveja muistuttavaa päätöntä tykitystä päästä päähän.

Vaikka Markkasella oli todellinen off-päivä heitoissa (4/17) onnistui suomalaistähti kaapimaan kuin vaivihkaa kentän korkeimman levypallosaaliin, 14. Pisteitä kertyi 13 ja näin syntyi jälleen yksi tupla-tupla -ilta.

Sen paremmin ei tänään onnistunut myöskään Lonzo Ball. Vasemman kainalon alta heittoaan yrittävä Ball kivitti 8 pistettä (3/13) ja napsi takamiehelle suuret 13 levypalloa.

Jaa