Katajan lehdistötilaisuus täysin vihkoon: haastattelija totaalisen kujalla!

VIDEO: Päivän naurut! Katajan lehdistötilaisuus täysin vihkoon

Joensuun Katajan lehdistötilaisuus täysin vihkoon: suomalaisseura kaatoi FIBA Europe Cupissa eilisiltana puolalaisvieraansa Legia Warszawan.

Kolme ensimmäistä otteluaan Europe Cupissa hävinnyt Joensuun Kataja onnistui vihdoin hankkimaan eilisiltana alkulohkon ensimmäisen voittonsa, kun se kaatoi toisen jatkoajan jälkeen vieraakseen saapuneen Legian luvuin 112-105.

Kataja aloitti ottelun erinomaisesti, vieden ensimmäisen neljänneksen 31-14, mutta sen jälkeen joukkue menetti pikkuhiljaa asemiaan ja joutui näin ollen taistelemaan voiton todella pitkän kaavan kautta.

Isäntien ehdoton avainpelaaja ottelussa oli 39 pistettä heittänyt, 14 levypalloa kahminut ja kuusi koriin johtanuttta syöttöä jakanut yhdysvaltalainen Omar Calhoun. Häntä parhaiten säesti kanadalaispelaaja Jarred Ogungbemi-Jackson, joka teki puolestaan 28 pistettä, otti kahdeksan levypalloa ja syötti kahdeksan koria.

Siinä, missä itse ottelu tarjosi valtavan määrän jännitystä ja draamaa, ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus meni puolestaan täysin komiikan puolelle.

Lehdistötilaisuuden vetäneen Joensuun Katajan työntekijällä oli nimittäin melkoisen pahasti hukassa puolalaisjoukkueen osalta sekä haastateltavan pelaajan nimi että vieressä istuneen valmentajan titteli.

Ensiksi hän luuli pelaajaa Michael Finkeksi, mutta todellisuudessa kyseessä oli Filip Matczak; tämä selvisi, kun joukkueen päävalmentaja Tane Spasev kertoi asian oikean laidan.

Heti perään haastattelija sanoi pelaajaa kuitenkin uudelleen Michaeliksi ja jälleen kerran Spasev korjasi haastattelijaa.

Tämän jälkeen haastattelija kertoi aloittavansa lehdistötilaisuuden uudelleen.

Ensimmäisenä haastattelija kävi kysymässä valmentajan nimeä ja tuossa vaiheessa Spasevin nuppia alkoi pikkuhiljaa kiristää. Sen jälkeen osapuolet sopivat käyttävänsä haastattelun osalta nimien sijaan termejä “valmentaja” sekä “pelaaja” ja kaiken piti olla valmista.

Haastattelija aloitti uudelleen, esittäen ensimmäisen kysymyksen: “Aloitetaan FIBA Europe Cupin virallinen lehdistötilaisuus, lohko A, Kataja Basket ja Legia Warszawa. Lehdistötilaisuudessa meillä on vierasjoukkueen apuvalmentaja ja pelaaja…”

Tuossa kohtaa Spaseville riitti, hän nousi tuolistaan ja oli lähdössä pois…

Tässä kohtaa haastattelija kysyi valmentajalta, onko tämä päävalmentaja vai apuvalmentaja ja tuossa kohtaa hänelle huikattiin sivusta, että kyseessä on päävalmentaja.

Lopulta lehdistötilaisuus saatiin mitä ilmeisimmin jollain tasolla maaliin – näin voisi ainakin päätellä videon loppuhetkiltä:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa