Lakers muisti Kobea upealla tavalla, kun joukkue asteli kentälle ensimmäisen kerran sitten tuon karmivan tragedian.

VIDEO: LA Lakers muisti Kobea upealla tavalla – LeBronilta koskettava puhe

Los Angeles Lakers muisti Kobea upealla tavalla ottelussa, joka oli joukkueen ensimmäinen sitten viime sunnuntain tragedian.

Alyssa Altobelli.
John Altobelli.
Keri Altobelli.
Payton Chester.
Sarah Chester.
Christina Mauser.
Ara Zobayan.
Gianna Bryant.
Kobe Bryant.

Edellä mainittuna on yhdeksikkö, joka menetti henkensä viime sunnuntaina, kun Calabasasissa, Kaliforniassa, tapahtui kopteriturma. Heidän jokaisen henki oli tismalleen yhtä arvokas ja se, että maailma suree Kobe Bryantia ja Gigi Bryantia, ei tarkoita mitään muuta kuin sitä, että he olivat julkisuuden henkilöitä ja heillä oli valtava vaikutus koko maailmaan.

Los Angeles Lakers, jota Kobe Bryant edusti kaikki NBA:ssa viettämänsä 20 kautta, pelasi viime yönä Suomen aikaa ensimmäisen ottelunsa sitten tuon onnettomuuden – liiga oli päättänyt siirtää aiemmin ohjelmassa ollutta paikallisottelua Los Angeles Clippersiä vastaan.

Ottelun alla Lakers Nation keskittyi muistelemaan yhtä kaikkien aikojen koripalloilijaa ja todellista legendaa, Kobe Bryantia.

Hänen muistonsa kunniaksi oli rakennettu upea video, jossa Bryant oli itse äänessä, jakaen upeita viisauksiaan, joita häneltä on vuosien varrella saatu kuulla. Taustalla soi Hallelujah-kappale, joka sai jokaisen tihrustamaan kyyneleitä silmistään.

Tämän jälkeen LeBron James, joka oli Kobe Bryantin läheinen ystävä ja on nykyinen kalifornialaisseuran johtohahmo, piti koskettavan puheen, jonka jälkeen sitä sai jälleen pyyhkiä silmäkulmiaan.

Minä, allekirjoittanut, haluan omalla tavallani kunnioittaa Bryantin muistoa ja olen niin tehnytkin. Yksi tapa, jolla haluan tehdä sen tämän tekstin muodossa, on jättää merkityksettömältä tuntuvan tulosraportoinnin ottelusta tekemättä.

Tuloksella ei ole mitään merkitystä, sillä tämä ottelu oli jotain paljon suurempaa.

Vielä kerran: kiitos Kobe Bryant niistä kaikista upeista muistoista, joita tarjosit meille pelivuosiesi aikana ja niiden jälkeen. Voimia kaikille niille, joita tämä tragedia on koskettanut.

Mamba out, not forgotten!

Tässä vielä video ottelun alla nähdyistä kunnianosoituksista:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa