Petteri Koposen kolmonen summerin soidessa tuhosi jättiyllätyksen, kun Bayern nousi pisteen voittoon.

VIDEO: Petteri Koposen kolmonen summerin soidessa pohjaan – räjäytti kotiyleisön!

Petteri Koposen kolmonen painui kirjaimellisesti summerin soidessa pohjaan: todellinen jättiyllätys jäi näkemättä, kun Bayern voitti ottelun pisteellä.

Petteri Koponen pelasi eilisessä koripallon Bundesliiga-ottelussa vajaat 19 minuuttia. Hän heitti sinä aikana kuusi pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä.

Vaikka Koposen pistemäärä ja peliaika jäivätkin alhaisiksi, hän nousi ottelussa juhlituksi sankariksi.

Pelissä pelattiin kirjaimellisesti viimeisiä sekunteja ja kuluvalla kaudella ainoastaan kaksi peliä voittanut BG 74 Göttingen johti ottelua toistaiseksi voittamatonta Bayernia vastaan lukemin 81-79.

Pallo pelattiin kolmosen kaaren taakse hakeutuneelle Susijengi-tähdelle ja tämä lähetti pallon nopeasti kohti korisukkaa, päätössummerin soidessa samalla hetkellä. Pallo painui puhtaasti korisukkaan, Bayern nousi 82-81-voittoon ja romahdutti vieraiden unelman, säilyttäen itse edelleen puhtaan saldon kuluvan kauden osalta.

Kotiyleisö luonnollisesti sekosi nähdessään tapahtuneen ja niin sekosivat myös muut Bayern-pelaajat, jotka ryntäsivät suomalaisen luo juhlimaan tuota huikeaa hetkeä.

Koponen on pelannut kuluvalla kaudella yhtä vaille jokaisessa Bayernin 11 ottelussa. Hän on heittänyt niissä keskiarvolta 9,9 pistettä, ottanut kaksi levypalloa ottelua kohden ja jakanut 2,2 koriin johtanutta syöttöä.

Viime kaudella koripallon Bundesliigan voittanut Bayern München on puolustanut mestaruuttaan varsin kunniakkaasti ja vetänyt neljän pisteen kaulan toisena majailevaan Ludwigsburgiin ja kuuden pisteen etumatkan ottelun vähemmän pelanneeseen ALBA Berliiniin.

Koposelle kausi on hänen toinen saksalaisjätin riveissä. 31-vuotias suomalainen allekirjoitti Bayernin kanssa vuoden 2018 kesällä kolmivuotisen sopimuksen, joten hänellä on vielä kuluvan kauden jälkeen vuosi sopimusta jäljellä.

Katso Petteri Koposen upea kolmen pisteen heitto:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
888Sport tarjoaa muhkean 100% ensitalletusbonuksen aina 100€ asti!

Jaa