Anthony Joshuan ura huipulla ohi, mikäli entistä alemman raskaansarjan mestaria, Glenn McCrorya käy uskominen.

Ex-nyrkkeilymestari ei tuntenut armoa: “Anthony Joshuan ura huipulla ohi”

Ex-nyrkkeilijä ja nykyinen asiantuntija Glenn McCrory lyttäsi täysin britti-iskijän ja latasi suoraan: “Anthony Joshuan ura huipulla ohi.”

Entinen alemman raskaansarjan maailmanmestari Glenn McCrory ei näe viime viikonloppuna shokkitappion Andy Ruiz Juniorille kokeneen Anthony Joshuan palaavan takaisin huipulle.

McCrory lyttäsi Joshuan täysin, lähtien otteluun valmistautumisesta ja päättyen nähtyyn shokkitappioon.

– Hän on pahnan pohjimmaisena – hän joutui Andy Ruizin pieksemäksi, McCrory paalutti talkSPORTin haastattelussa.

– Näen, että Anthony Joshuan ura huipulla on ohi. Eikä tässä ole kyse pelkästään tappiosta, sillä jokainen voi kokea tappion, vaan sen luonteesta. Andy Ruiz ei ole eliittiurheilija. Hän ei ole yksi raskaansarjan loisteliaimmista ottelijoista. Hänestä ei tule mitään nyrkkeilyikonia. Mutta hän kova kaveri ja hän käytti tilaisuutensa hyväkseen.

– Sanoin tämän jo viikkoja sitten, kun kuulin hänen harjoittelevan Miami Beachilla: miksi ihmeessä hän harjoittelee siellä? Eivät nyrkkeilijät toimi näin, koska siellä on aivan liikaa kaikkia häiriötekijöitä. Mitä ihmettä he oikein ajattelivat?

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

McCrory korostaa sitä, että Joshua ja hänen leirinsä eivät tehneet riittävästi oikeita asioita voiton eteen.

– Anthony Joshua petti ennen kaikkea itsensä ja maansa. Jos kadotat keskittymisesi olennaiseen, silloin häviät. Se on niin yksinkertaista. Ei tässä ole kyse mistään rakettitieteestä, vaan siitä, että saavut vain paikalle, luulet voittavasi ja et tee töitä sen eteen.

– Tämä oli täydellinen nöyryytys. Tämä oli ottelu, joka oli helppo voitettava. Se on niin yksinkertaista ja hän mokasi pahanpäiväisesti.

Huhupuheiden mukaan Joshua olisi joutunut sparriottelussa tyrmätyksi ja saanut paniikkikohtauksen pukuhuoneessaan juuri ottelun alla. Nämä ovat tietenkin vain huhuja, mutta sen jokainen voi varmasti allekirjoittaa, ettei hän näyttänyt omalta itseltään kehään saapuessaan.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa