Huhuttu Logan Paul vastaan Floyd Mayweather Jr jakaa tunteita | Urheiluvedot.com

Huhuttu Logan Paul vastaan Floyd Mayweather Jr jakaa tunteita

Huhuttu Logan Paul vastaan Floyd Mayweather Jr -nyrkkeilyottelu on jakanut ihmisten tunteet ja tässä jutussa käydään läpi kommentteja. Idea siitä, että nyrkkeilyn legenda ja voittamaton Floyd lähtisi kehään henkilön kanssa, joka on urallaan tilastoilla 0-1 voi kuulostaa absurdilta.

Toki aluksi idea siitä, että UFC-legenda Conor McGregor olisi ottamassa ensimmäisen virallisen nyrkkeilymatsinsa häntä vastaan oli myös ideana erikoinen. Tilannetta ehkä selventää 100 miljoonaa dollaria, jotka tulivat palkkiona.

Yksi kaikkien aikojen parhaista nyrkkeilijöistä 50-0 recordin kanssa olisi mahdollisesti kohtaamassa Internet-persoona Logan Paulin. Mistäköhän tämä voisi johtua? No rahasta tietenkin. Jos Logan hävisi ainoan ottelunsa toiselle Youtubettajalle eli KSI:lle, niin on vaikeaa puhua hänen puolestaan taidollisesti.

Paulilla on Youtubessa yli 27 miljoonaa tilaajaa ja faneja ympäri maailmaa. 25-vuotias Logan ja 43-vuotias Mayweather keräisivät jättimäiset katsojamäärät mahdolliselle ottelulle.

Irlantilainen UFC-valmentaja John Kavanagh ihmettelee miten Logan saisi lisenssin kyseiseen otteluun. Conor McGregoria ja Makwan Amirkhania valmentanut Kavanagh lausuu suorat sanat niille, jotka vertaavat tilannetta Conorin otteluun:

– Olet hidas aasi jos luulet, että kyseessä on samalainen tilanne.

iFL TV:n haastattelussa voittamaton 16-0 recordin omaava nyrkkeilijä Conor Benn kertoi omia ajatuksiaan. Brittiläinen Benn mietti, että Loganilla on mahdollisuus voittaa.

– Mitä jos yksi lyönti osuu ja se riittää?

– Loganin tarvii osua vain kerran. Yksi riittää.

Logan Paul on 1,88 metrinen ja siinä on iso ero verrattuna 1,73 metriseen Floydiin.

Faneilta tuli ristiriitaista palautetta.

– Eli Logan haluaa kuolla, Twitter-käyttäjä realhittakhari kommentoi

– Tämän täytyy olla pilaa, Floyd on 50-0 ja Logan 0-1, LulAerox lataa.

Kommentteja lisää voi lukea esimerkiksi tästä.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa