Mike Tyson valmis kohtaamaan aktiivinyrkkeilijän: unelmoi Anthony Joshua vastaan ottelemisesta.

Mike Tyson valmis kohtaamaan aktiivinyrkkeilijän – haluaa Anthony Joshuan!

Nyrkkeilykehään marraskuussa palaava ja Roy Jones Juniorin kohtaava Mike Tyson on valmis kohtaamaan tuon ottelun jälkeen nuoremman aktiivinyrkkeilijän.

Mike Tysonin ja Roy Jones Jr.:n oli tarkoitus kohdata toisensa hyväntekeväisyysottelussa jo 12. syyskuuta, mutta tuo ottelu päätettiin siirtää marraskuun 28. päivälle puhtaasti siksi, että ottelun tuotot saadaan maksimoitua ja sitä kautta hyväntekeväisyyteen saadaan lahjoitettua mahdollisimman suuri rahapotti.

Ottelu Roy Jones Jr.:ää vastaan ei ole jäämässä Tysonin ainoaksi. Hän aikoo päihittää ensiksi 51-vuotiaan yhdysvaltalaisvastustajansa ja sen jälkeen suunnata jonkun nuoremman aktiivinyrkkeilijän kimppuun.

– Olen erittäin kiinnostunut (kohtaamaan jonkun nykyisen raskassarjalaisen). Jos sen toteuttaminen tarkoittaa suuremman hyväntekeväisyystapahtuman luomista, olen ehdottomasti valmis, Tyson totesi TMZ Sportsille.

Kun Tysonilta kysyttiin erikseen, olisiko hän halukas kohtaamaan WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruusvöitä hallussaan pitävän Anthony Joshuan, ei “Iron Mike” epäröinyt vastauksensa kanssa.

– Rakastaisin toteuttaa sen ottelun. Se olisi tajunnanräjäyttävää. Se olisi viihdettä. Se olisi hyväntekeväisyyttä hyvän asian puolesta, mutta totta kai tekisimme parhaamme kehässä.

Tyson kertoi kuitenkin hyvin nopeasti, ettei hän havittele Joshuan titteliä, vaan hän haluaisi kohdata britti-iskijän niin ikään hyväntekeväisyyden merkeissä. Joshua ei ole ollut mahdollisesta ottelusta innoissaan, mutta hänen mielensä saattaa muuttua, kun kyse on hyväntekeväisyydestä.

– Kaikella kunnioituksella, mutta en ottelisi Tysonia vastaan. Jos ottelisin Iron Mikea vastaan ja päihittäisin hänet, olisin mitä luultavimmin ainoa, joka hurraisi. Ihmiset buuaisivat minulle. Hän on legenda ja modernin ajan paras nyrkkeilijä.

Tysonin ja Jones Jr:n välinen ottelu tulee olemaan pituudeltaan kahdeksan erää ja vaikka kyseessä on harjoitusottelu, kumpikaan ei tule käyttämään suojakypärää. Ottelussa ei tulla myöskään näkemään tuomaria.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa