Mike Tyson söi kiitospäivän illallisena Ray Jones Jr.:n päätä mukailleen aterian ja nautti erityisesti korvista.

VIDEO: Mike Tyson söi kiitospäivän illallisena “pään” – “Minä pidän korvista”

Ensi yönä käytävään näytösotteluun Ray Jones Jr.:a vastaan valmistautuva Mike Tyson söi varsin hämmentävän illallisen ja viittasi puheillaan legendaariseen korvan puraisuun Evander Holyfieldia vastaan.

Vaikka ensi yönä käytävän Mike Tysonin ja Ray Jones Jr.:n välisen näytösottelun säännöt eivät ole ilahduttaneet nyrkkeilykansaa, odotetaan kaksikon kohtaamista silti vesi kielellä. Etenkin useiden fanien kaikkien aikojen suosikkeihin kuuluvan Tysonin paluuta on odotettu todella pitkään ja hartaasti.

Myös Tyson oli vesi kielellä ja kieli poskella, kun hän nautti perjantaina illallista, tarkalleen ottaen Yhdysvalloissa vietetyn kiitospäivän ateriaa, ja vitsaili syömällään aterialla – illalliseen, kun kuului Jones Jr.:n pää kirjaimellisesti tarjottimella.

Ennen kuin Tyson alkaa leikata ateriaa lapsilleen, hän heittää legendaariseen kohtaamiseen Evander Holyfieldia vastaan liittyvän kommentin.

– Mitä te haluaisitte syödä? Minä pidän korvista.

Ja sitten mennäänkin jo suoraan itse asiaan.

– Ajattelinkin tämän olevan hyvää. Tämä (korva) maistuu paljon paremmalta kuin Evanderin. Roy maistuu todella hyvältä, Tyson letkauttaa nauttiessaan ateriaa.

Viden lopulla yksi Tysonin lapsista syöttää Jones Jr.:n päästä jääneet tähteet perheen koiralle ja koira syöksyy suoraan tarjolla olevien “aivojen” kimppuun.

Tysonin ja Jones Jr.:n välinen kohtaaminen on katsottavissa ensi yönä Suomen aikaa Viaplaysta. Ottelusta ei tarvitse maksaa extraa, vaan se kuuluu Viaplay-kanavapakettiin.

Tässä vielä video Tysonin perheen kiitospäivän illallisesta:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa