Tyson Fury ylivoimaiseen voittoon Deontay Wilderista; kaksikon keskinäistä paremmuutta ei enää tarvitse arpoa, kuten ensimmäisen kohtaamisen jälkeen.

VIDEO: Tyson Fury ylivoimaiseen voittoon – lopullinen ratkaisu teknisellä tyrmäyksellä!

Tyson Fury ylivoimaiseen voittoon Deontay Wilderia vastaan: ottelu ratkaisi käytännössä ottaen kolmannessa erässä ja päättyi seitsemännessä erässä.

Britti-iskijä Tyson Fury on ryöstänyt WBC-liiton mestaruusvyön Deontay Wilderilta.

Fury vei ottelua käytännössä ensimmäisestä erästä lähtien. Hän oli ottelijoista huomattavasti aktiivisempi ja sen myötä Wilder joutui jo aikaisessa vaiheessa puolustuskannalle, yrittäen hakea sitä yhtä isoa iskua.

Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä, kun Furyn painava isku osui suoraan Wilderia korvan alueelle sillä seurauksella, että yhdysvaltalaisen korva alkoi vuotaa sisältäpäin verta ja hän putosi lattiaan. Tämän jälkeen Wilderin jalat olivat täyttä puuroa ja seuraavat erät olivat puhdasta selvitymistaistelua; edes sillä, että Furylta vietiin viidennessä erässä tuomarin toimesta piste, ei ollut mitään merkitystä, sillä tuossa erässä hän pudotti Furyn toistamiseen.

Lopullista ratkaisua jouduttiin odottaa aina seitsemänteen erään saakka. Wilder oli viettänyt kuudennen erän täysin köysissä, joutuen käytännössä ottaen puolustamaan koko ajan, ilman todellista kykyä puolustautua. Hän ajautui seitsemännessä erässä nopeasti nurkkaan ja Furyn parin terävän iskun seurauksena Wilderin meno alkoi näyttää siltä, että tuomari päätti keskeyttää ottelun.

Ottelun jälkeen Wilder myönsi Furyn paremmuuden ja kertoi, ettei hänellä ole tappioon mitään selityksiä. Fury puolestaan kiitteli Wilderia ja kehui hänen osoittaneen todellista taistelijan sydäntä noustuaan kolmannessa erässä tapahtuneen pudotuksen seurauksena ja taisteltuaan aina seitsemänteen erään saakka.

Fury on voittonsa myötä edelleen ilman tappioitta ja kieltämättä todellinen mestarien mestari.

Näin Fury pudotti Wilderin kolmannessa erässä:

Näiden iskujen jälkeen tuomari keskeytti ottelun:

Fury juhlii mestaruutta:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa