Wladimir Klitschko auttaa Evander Holyfieldia valmistautumaan tulevaan hyväntekeväisyysotteluunsa - kenties Mike Tysonia vastaan.

VIDEO: Huhhuh! Wladimir Klitschko auttaa Evander Holyfieldia tulevaan otteluun

Wladimir Klitschko auttaa Evander Holyfieldia valmistautumaan tulevaan hyväntekeväisyysotteluun, jossa vastaan saattaa asettua Mike Tyson.

Mikäli nyrkkeilykehään palaava 57-vuotias Evander Holyfield kohtaa tulevassa hyväntekeväisyysottelussaan Mike Tysonin ja hän meinaa pysyä edes jollain tasolla aivan mielettömään tikkiin itsensä laittaneen entisen kiistakumppaninsa kyydissä, tulee hän tarvitsemaan tähän kaiken mahdollisen tarjolla olevan avun; vaikka myös Holyfield on erinomaisessa kunnossa, Tysonin treenivideoista paljastunut nopeus ja lyöntivoima ovat aivan käsittämättömällä tasolla.

Ja itse asiassa Holyfield onkin ottanut kovat aseet käyttöön: hän julkaisi Instagram-tilillään videon harjoituksistaan ja siellä häntä auttamassa olivat vaatimattomasti sellaiset nimet kuin Wladimir Klitschko sekä Antonio Tarver.

– Tunnen itseni vahvemmaksi ja vahvemmaksi päivä toisensa perään. Odotan innolla, että pääsen hyppäämään kehään vielä tänä vuonna, Holyfield kirjoitti videonsa yhteyteen.

Edellä mainitusta kaksikosta Klitschko, joka oli vielä vuonna 2017 lähellä päihittää Anthony Joshuan, on varmasti tuttu nimi jokaiselle. Tarver puolestaan ei ole välttämättä yhtä nimekäs, mutta myös hänellä on meriitit kohdallaan: 51-vuotias yhdysvaltalainen otteli ammatikseen vuosina 1997-2015 ja hän oli muun muassa usean liiton maailmanmestari raskaassa keskisarjassa.

Tässä Holyfieldin julkaisema video:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

I’m feeling stronger and stronger as each day passes. I’m looking forward to stepping back into the ring this year🥊

Henkilön Evander Holyfield (@evanderholyfield) jakama julkaisu

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa