Fanit luulivat Rafael Nadalin lopettavan, mutta todellisuudessa kyse olikin amerikkalaisesta hevosesta.

Fanit luulivat Rafael Nadalin lopettavan, paniikki iski – kaiken taustalla hevonen!

Fanit luulivat 33-vuotiaan espanjalaistennispelaaja Rafael Nadalin lopettavan uransa, kun aihe alkoi “trendaamaan” erityisesti Twitterissä.

Sosiaalinen media on monella tapaa vaarallinen paikka: kun jokin merkittävä asia alkaa trendaamaan somessa, leviää se kulovalkean tavoin ympäri maailman ja soppa on valmis.

Tällä kertaa ei ollut kuitenkaan kyse mistään tarkoituksellisesta huijauksesta, vaan enemmänkin vaarattomasta olettamasta, joka ehti kuitenkin aiheuttaa tenniksen ystävien keskuudessa pienimuotoisen paniikin: Twitterissä kuumaksi puheenaiheeksi nousi Nadalin lopettaminen.

Fanit toisensa perään twiittasivat, miten 19-kertaisella Grand Slam -voittajalla, Rafael Nadalilla, on vielä niin paljon annettavaa lajilleen ja siinä he ovat eittämättä oikeassa. Sen sijaan kyse ei ollut missään vaiheessa espanjalaistennispelurista, vaan ravihevosesta, joka tunnetaan nimellä Nadal.

Luonnollisesti tennisfanit ja erityisesti Rafael Nadal -fanit olivat helpottuneita kuullessaan asian oikean laidan, mutta kaikki eivät olleet yhtä onnekkaassa asemassa: esimerkiksi mediayhtiö CBS:llä työskentelevälle Adam Wienerille uutiset olivat joka tapauksessa huonoja, sillä hän on sekä tenniksen että hevosurheilun ystävä.

Nyt, kun asian oikea laita on selvillä kaikille, jokainen tennistä seuraava pääsee edelleen seuraamaan kolmikon Roger Federer, Novak Djokovic & Rafael Nadal kamppailua siitä, kuka ottaa haltuunsa Grand Slam -kuninkaan tittelin eli kuka kykenee urallaan nappaamaan eniten Grand Slam -turnausvoittoja.

Tällä hetkellä ykkössijaa pitää hallussaan Federer 20 Grand Slam -voitollaan, mutta Nadal seuraa siis heti perässä – vain voiton päässä – ja Djokovicilla näitä turnausvoittoja on 17.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa