Roger Federer pitkälle sairaslomalle. Tennistähti joutui polvinivelen tähystykseen, joka pitää hänet poissa pelikentiltä useamman kuukauden.

Roger Federer pitkälle sairaslomalle – alkaako ura olemaan loppusuoralla?

Roger Federer pitkälle sairaslomalle. Tennistähti joutui polvinivelen tähystykseen, joka pitää hänet poissa pelikentiltä useamman kuukauden.

Paluu pelikentille tapahtuu vasta Ranskan avoimien jälkeen, joten Roger Federer joutuu jättämään väliin ainakin viisi Masters -tason turnausta ja yhden Grand Slam -turnauksen.

Federer komeilee tällä hetkellä ATP-listan 3. sijalla ja hän ylsi vuoden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa välieriin saakka.

Alkaako Federerin ura olemaan loppusuoralla?

Tennislegenda lähenee jo nelikymppistä. Elokuussa 39 vuotta täyttävä Federer, on ollut miesten tenniksen kirkkaimmissa valoissa jo 16 vuoden ajan. Eittämättä jossain vaiheessa Federerin pelissä alkaa näkyä iän tuomat vaivat. Polvileikkaus tulee varmasti tiputtamaan Federerin tasoa, ja onkin todella mahdollista, että Federerin ura alkaa lähtemään laskusuuntaan merkittävästi.

Jos Federer ei nouse leikkauksen jälkeen enää huippukuntoon, on vaikea uskoa, että hän jatkaisi uraansa. Loukkaantumisriski kasvaa koko ajan ja Federer ei tule uhraamaan terveyttään, jos ei ole tyytyväinen tasoonsa.

Uskon, että 20-kertaisella Grand Slam -voittajalla voi olla vielä yksi mahdollisuus voittaa Grand Slam-turnaus, mutta se ei tule helpolla ja aikaa ei ole enää kauaa. Seuraavan kerran hänet nähdään tavoittelemassa Grand Slam -turnauksen voittoa vasta Wimbledonissa, joka voi olla todennäköisesti hänen viimeinen mahdollisuus voittaa maailman arvostetuin ja vanhin tennisturnaus.

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa