Tennistuomari toimintakieltoon käsittämättömistä puheista.

Tennistuomari toimintakieltoon käsittämättömistä puheista – kehui pallotyttöä seksikkääksi

Tennistuomari toimintakieltoon käsittämättömistä puheista – kehui pallotyttöä seksikkääksi ja piti kannustuspuheen pelaajalle.

Viime viikonloppuna käydyssä ATP-haastajakiertueen turnauksessa Firenzessä tennistuomari Gianluca Moscarella käyttäytyi todella ala-arvoisesti ja ei millään tavalla tuomarin tavoin. Perjantaina Moscarella tuomaroi Pedro Sousan ja Enrico Dalla Vallen välisen ottelun ja kuumuus taisi saada tuomarin pään aivan sekaisin.

Sousa käänsi ensimmäisessä erässä 3-5-tilanteesta erän omiin nimiinsä ja tästä Moscarella sai idean; hän piti kannustuspuheen WC-tauon aikana Pedro Sousalle.

“Keskity, sinun pitäisi voittaa tällainen ottelu 6–1, 6–1. Täällä on hyvin kuuma ja olen istunut tässä kaksi tuntia.”

Sousalle antamansa kannustuspuheen jälkeen hän alkoi ladella törkeyksiä pallotytölle.

“Olet fantastinen ja todella seksikäs. Oletko kunnossa? Täällä on todella kuuma. Onko sinulla kuuma, henkisesti tai fyysisesti?”.

53-vuotiasta tuomaria ei ainakaan hetkeen olla näkemässä tenniskentillä.

Tenniksen miesammattilaispelaajien etujärjestö ATP ilmoitti Moscarellan hyllyttämisestä.

– Olemme tietoisia lukuisista välikohtauksista liittyen tuomari Gianluca Moscarellaan Pedro Sousan ja Enrico Dalla Vallen välisessä ottelussa viime viikolla. Moscarella poistettiin heti turnauksesta, kun tapahtumat tuotiin esiin, ja täysimittainen tutkimus on aloitettu.

– Moscarella on hyllytetty tehtävistään tutkimusten ajaksi.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa