Vapaaottelija Makwan Amirkhani solmi jatkosopimuksen UFC:n kanssa. Sopimus on neljän ottelun mittainen ja ensimmäinen nähdään marraskuussa.

Makwan Amirkhani solmi jatkosopimuksen UFC:n kanssa – “New Yorkin jälkeen kaikki tietävät mun nimen”

Vapaaottelija Makwan Amirkhani solmi jatkosopimuksen UFC:n kanssa. Sopimus on neljän ottelun mittainen ja ensimmäinen nähdään marraskuussa.

Makwan Amirkhani kohtaa Yhdysvaltojen UFC-illassa Shane Burgosin legendaarisessa Madison Square Gardenissa 2. marraskuuta.

Yhdysvaltalaisella Burgosilla ja Amirkhanilla on samat lähtökohdat matsiin, jos katsotaan aikaisempia otteluita. Molemmat ottelijat ovat voittaneet UFC:ssä viisi ottelua ja hävinnyt yhden.

30-vuotias Amirkhani lähtee marraskuun koitokseen huikealla itseluottamuksella ja hän uskoo, että tämä tulee olemaan se paikka, missä hän saa nimensä kaikkien esille.

– Tää on vaan yksi kaveri mun matkalla kohti sitä suurinta unelmaa. New Yorkin jälkeen viimeistään kaikki tietävät mun nimen, Amirkhani sanoi vedonlyönti-sivustolla.

– Tähän tilaisuuteen tarvitaan mies, joka on hoitanut tonttinsa huolellisesti ja on valmis kohtaamaan kaiken mitä “Nykissä” tulee vastaan. Mulla ei olen sen kummoisempaa jännitystä tähän matsiin, koska tiedän tämän päättyvän ensimmäisessä erässä mun edukseni. Tapahtumat on tarkoitettu menemään näin. Luojalla on minulle isompia pläänejä, ja tulen varastamaan koko show’n, Amirkhani kertoi itseluottamusta puhkuen.

Suomalaisottelija toi myös esille hieman sopimuksen rahallisia puolia.

– Sanon vain, että olen kovimmin palkattu höyhensarjalainen, joka ei ole vielä edes rankingissa, Amirkhani sanoi.

Rahamäärät pyörivät alhaisimmillaan noin 80 000 euron luokkaa. 2018 rankingin viimeisellä sijalla oleva ottelija tienasi 78 000 euroa.

UFC:n painoluokkien rankingiin valitaan 15 parasta ottelijaa. Ensimmäisellä sijalla oleva on painoluokan mestari.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa