Suomalaisottelija Makwahn Amirkhani uskoo McGregorin tyrmäävän Cerronen tämän viikonlopun UFC 246 -tapahtuman superkohtaamisessa.

Makwan Amirkhani uskoo McGregorin tyrmäävän Cerronen!

Suomalainen UFC-ottelija Makwan Amirkhani uskoo Conor McGregorin tyrmäävän Donald Cerronen tänä viikonloppuna käytävässä ottelussa.

Tässä Betsafen julkaisema tiedote aiheesta:

Conor McGregorin paluu häkkiin päättyy toisessa erässä, arvioi Amirkhani 

Conor McGregorin kauan odotettu paluu vapaaottelukehään tapahtuu tulevana viikonloppuna Donald “Cowboy” Cerronea vastaan. Pyysimme Suomen MMA:n ykköspyssyä Makwan Amirkhania ennakoimaan tulevia tapahtumia.

Amirkhanin arvio Conor McGregorista:

“Conor ei ole päässyt kaikkein rakkaimman asian eli virallisen häkkiottelun pariin todella pitkään aikaan, ja hänellä on valtava määrä energiaa purettavana. Vaikea lähihistoria lajin parissa nostaa Conorin kierroksia entisestään. Mikä parasta, tämä vastustaja sopii tyyliltään Conorille täydellisesti.

Voin sanoa, että kukaan ei tiedä, kuinka kovaa Conor lyö takakädellä ennen kuin se osuu suhun ekan kerran. Tämä tulee myös Cowboylle isona shokkina.

Moni pelkää, että massiivinen lataus ja energia purkautuvat ylilatauksena ja hölmöilynä. Mutta kun Conor pääsee häkkiin, niin kaikki negatiiviset asiat hänen päässä poistuvat. Fanien, vihaajien, ihan kaikkien fokus on lajissa eli hänen suorituksessaan urheilussa.

Conorilla on ollut pitkään hyvä fiilis ja hän on päässyt valmistautumaan huolella tähän otteluun. Kroppa ja mieli on levännyt, joten mies on 100-prosenttisesti valmis.

Conor vie matsin toisessa erässä teknisellä tyrmäyksellä. Ensimmäinen eräkään ei ole mahdoton, mutta kai hän haluaa edes yhden erän nauttia Makwan nauraa.”

Amirkhanin arvio Donald “Cowboy” Cerronesta:

“En mä tätä kaveria aliarvioi. Se on valmis ottamaan matsia ihan ketä vastaan vaan ja on valmis myös tähän otteluun. Vyöllä on monia kovia matseja, ja Cowboyn pystyottelu on vaarallinen.

Kaverilta lähtee lyönnit ja potkut. Hihassa on monia hyviä yhdistelmiä ja uskon, että Cowboyn kunto riittää. Se tietää, että sitä aliarvioidaan ja tulee varmasti antamaan ihan kaikkensa.

Cowboy on perheellinen mies, mikä on taannut hänelle rauhan harjoitella ja keskittyä kunnolla. Hän ei taistele vain itsensä takia, ja sellainen mies on erittäin vaarallinen.
Kaveri tekee tästä matsista ennätysrahat, joten hän on varmasti ihan tyytyväinen, kävi matsissa miten vain. Voitto maistuu, mutta maistuu kyllä tuo rahakin.”

Riskitön veto McGregor – Cerrone -otteluun – näin lunastat sen:

1. Osallistu kampanjaan painamalla alla olevaa painiketta.
2. Klikkaa Betsafen avautuvalla sivulla Osallistu-nappia.
3. Riskitön veto aktivoituu välittömästi McGregor – Cerrone -otteluun.
4. Pidä huoli, että pelitililläsi on riittävästi rahaa kattamaan vedon panos: jos riskitön vetosi menee väärin, saat rahat takaisin ilman kierrätysehtoja.
5. Aktivoi “Riskitön veto” -ruutu vetokupongilta kohteen valitsemisen jälkeen.

NAPPAA 10€ RISKITÖN VETO BETSAFELTA!

Kerrataan vielä tarjous:

  • Vain suomalaiset asiakkaat voivat osallistua kampanjaan
  • Kampanja alkaa 17.01.2020 kello 10:00 ja päättyy sunnuntaina 19.01.2020 kello 08:00
  • Sinun tulee klikata Osallistu-nappia ollaksesi oikeutettu palkintoihin
  • Jos vetosi voittaa, saat voitot pelitilillesi, panos mukaan luettuna
  • Nettovoitoilla (voitot miinus panos) on kierrätysvaatimus: nettovoitot tulee kierrättää kolme kertaa minimikertoimella 1,50, 30 päivän kuluessa
  • Riskitön veto tulee käyttää Conor McGregor – Donald Cerrone -ottelun ennakkokohteisiin (ei livevedonlyöntiin)

Tsekkaa myös parhaat vedonlyöntibonukset 2019 -listaus, ja nappaa huikeat bonukset taskuun!

LÖYDÄT PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET 2020 TÄÄLTÄ!
Jaa