schedule 13 heinäkuun 2018 - 22:00
person Urheiluvedot

Kevin Andersonin ja John Isnerin ottelu kesti 6h 41min ja ratkesi hurjalla tavalla! Lopulta Kevin Anderson eteni Wimbledonin finaaliin.

Ottelua oli pelattu yli kuusi ja puoli tuntia, viides erä oli tilanteessa 24-24. Kyseessä oli Wimbledonin historian toiseksi pisin ottelu. Se pisin kesti yli 11 tuntia, Isner oli siinäkin mukana ja ottelua pelattiin kolmena eri päivänä. Tuossa ottelussa viides erä päättyi Isnerin voittoon 70-68, vastassa oli Mahut.

Anderson päätti kuitenkin sananmukaisesti kaivaa breikin vaikka nurmen pinnasta. Andersonin taktiikka muistutti todella paljon Uuno Turhapuron tennisoppeja, jossa mailaa pidetään keskellä ja heitellään käsistä toiselle, Turhapuron mukaan kun vastustaja ei voi tällöin koskaan tietää kummalla kädellä lyönti tulee.

Anderson pisti vielä Turhapuroakin paremmaksi. Mies kaatui perseelleen nurmeen, näki pallon tulevan vasemmalle puolelle ja pisti ilmiömäisen palautuksen väärällä kädellä kenttään. Anderson breikkasi tilanteeseen 25-24 ja syötti viidennen erän loppulukemiksi 26-24.

Katso alta video aivan uskomattomasta suorituksesta! Finaalissa Anderson saa vastaansa Djokovic-Nadal -ottelun voittajan.