Michael Ballack ei pidä Virgil van Dijkia parhaana - "van Dijk on onnekas".

Michael Ballack ei pidä Virgil van Dijkia parhaana – “van Dijk on onnekas”

Entinen Chelsea-tähti Michael Ballack ei ole hypännyt mukaan Virgil van Dijk -hypeen – saksalaislegenda uskoo Liverpool-puolustajan olevan onnekas.

Liverpoolin tähtipuolustaja Virgil van Dijkia pidetään laajalti tämän hetken parhaana keskuspuolustajana ja hollantilainen sijoittuikin toiseksi Ballon d’Or 2019 -äänestyksessä.

Saksalaislegenda Michael Ballack, joka pelasi urallaan muun muassa Chelseassa ja Bayern Münchenissä, sanoo, että van Dijkia ei pidettäisi samanlaisessa arvossa, jos hän olisi pelannut Valioliigassa aikaisemmin ja kohdannut nimiä kuten Didier Drogba, Thierry Henry, Alan Shearer, Robin van Persie, Carlos Tévez, Wayne Rooney, Diego Costa, Frank Lampard ja Emmanuel Adebayor.

– Virgil van Dijk on erittäin onnekas pelatessaan aikakaudella, jossa ei ole Drogbaa, Lampardia, Sheareria, Henryä, Rooneyta, van Persieta, Téveziä, Adebayoria ja Costaa, Ballack sanoi The Mirrorille.

– Ei ihme, että heidän mielestään hän on liigan paras puolustaja.

Liverpool-legenda Steve Nicol puolestaan on täysin eri mieltä Ballackin kanssa.

– No, olen kiinnostunut tietämään, mihin osa-alueeseen hän ei ole tyytyväinen, koska jos etsin fyysistä taistelua, väitätkö, että van Dijk ei olisi pärjännyt fyysisesti, jopa Drogballe? Nicol sanoi.

– Olisi hienoa nähdä tämä, mutta älä sano minulle, että Drogba kävelisi fyysisesti hänen ylitseen.

– En muista nähneeni kenenkään ohittaneen häntä, oli se sitten Valioliigassa tai Mestarien liigassa. Joten se ei ole ongelma.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa