Bundesliiga: Borussia Dortmund - Bayern München

Bundesliiga: Borussia Dortmund – Bayern München | Iso kärkikamppailu lauantain herkkupalana

Bundesliigassa pelataan lauantaina todellinen huippuottelu, jossa kohtaavat tasapistein sarjakärjessä olevat Dortmund ja Bayern München. Huippukamppailu alkaa klo 19.30.

Dortmundin kauden alku on ollut väkevä, kuten olettaa saattoi. Bundesliigassa saldo on 5-0-1 ja maaliero on komea 13-2. Paikka sarjakärjessä yhdessä Bayern Münchenin kanssa on ansaittu. Kuudesta viime ottelustaan viisi voittanut Dortmund on aloittanut vahvasti myös Mestarien liigassa, kolmesta ottelusta joukkue on voittanut kaksi ja hävinnyt yhden ja johtaa omaa lohkoaan ennen Laziota.

Bundesliigassa kyyti on ollut murskaavaa, sillä samalla kun Dortmund hyökkää nopeasti koko kenttää hyödyntäen, sen muoto pysyy kasassa ja jopa pallonmenetysten jälkeen puolustajat ovat oikeilla paikoilla. Erling Haaland on jatkanut loistavia otteita joukkueen kärjessä, viidessä pelatussa ottelussa on syntynyt yhtä monta osumaa. Haaland on isokokoinen, nopea ja moderni hyökkääjä. Puolustaja Mats Hummels on osunut myös jo kolmesti, mikä on erittäin hyvä suoritus. Emre Can on keskikentältä pois sairauden vuoksi, josta miinusta isännille.

Bayern München pelaa sekin jälleen kerran huikeaa jalkapalloa. Joukkue on voittanut yhdeksän ottelua peräkkäin, on sarjakärjessä Bundesliigassa ja johtaa omaa lohkoaan Mestarien liigassa puhtaalla pelillä. Joukkue on erittäin vaarallinen hyökkäyssuuntaan, Bundesliigassa maaleja on tullut keskimäärin neljä per pelattu ottelu, Mestarien liigassa lukema on samainen neljä maalia per peli.

Robert Lewandowski on on tehnyt uskomattomat 10 maalia viiteen otteluun. Bayern on muutenkin hyvin hyökkäysvoimainen ja Thomas Müller sekä Serge Gnabry ovat osuneet neljästi. Manchester Citystä tullut Leroy Sane tuo syvyyttä joukkueen hyökkäykseen, jota varmasti tarvitaan etenkin kauden loppupuolella. Bayernista on heikkouksia vaikea löytää, joskaan oma maali ei ole pysynyt puhtaana yhtä usein kuin viime kaudella. Isoja poissaoloja Bayernilla ei ole, Niklas Sule on pois sairauden vuoksi puolustuksesta.

Dortmundin ja Bayernin välillä on totuttu näkemään kuumia ja vauhdikkaita otteluita viime vuosina, eikä vähiten siitä syystä että molemmat joukkueet taistelevat Bundesliigan kärjessä. Molemmilla joukkueilla on aivan maailman kärkeä olevat hyökkääjät joten maaliodotusarvo on normaalia korkeampi. Bayern München on voittanut kuudesta edellisestä kohtaamisesta neljä, ja vierasjoukkue on hienoinen suosikki myös vieraskentällä. Bayernin rutiini voittamiseen ja tiukkojen pelien kääntämiseen on joukkueen dna:ssa, jonka lisäksi tämän hetken kuumin hyökkääjä Lewandowski kääntää pelisuositukset vierasjoukkueen suuntaan.

Pelivalinnat | Panostus

Bayern München | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,98

Bayern München ensimmäisenä kaksi maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,96

Lewandowski ja Haaland tekevät maalin | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 3,50

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord