Seuraa meitä

Jalkapallo

EM-karsinnat 2020: Suomi – Italia | Pistekin kelpaa Huuhkajille

Mestarien liiga: PSG - Real Madrid

Ilman kapteeniaan pelaava Suomi hamuaa pistettä

Neljän ottelun voittoputkessa liitävät Huuhkajat eivät hurmaa kokonaisuutena taitotasollaan, mutta valmennustiimi Markku Kanervan johdolla on saanut organisoitua joukkuepuolustuksen viimeisen päälle tiiviiksi. Pelaajille sopivan taktiikan lisäksi joukkue huokuu taisteluilmettä ja itseluottamusta.

Torstain Kreikka-ottelussa Suomi pelasi jälleen todella kurinalaisesti ja piti vastustajan vaaralliset hyökkäykset vähissä. Toisaalta Suomi ei itsekään luonut huippupaikkoja hyökkäyssuuntaan, mutta Teemu Pukin rangaistuspotkusta tekemä maali riitti tärkeiden pisteiden saalistuksessa.

Suomen kokoonpanosta on sivussa kapteeni Tim Sparv, jonka korttitili täyttyi torstain Kreikka-ottelussa. Keskikentällä operoivan Sparvin poissaolo on kolaus Suomelle, mutta nähtäväksi jää kenet Kanerva keksii paikkamaan Sparvin. Kenties Rasmus Schüllerin tai Joni Kaukon?

Lohkon tilanne on Suomen kannalta herkullinen. Huuhkajat ovat kolme pistettä Italiaa perässä ja takaa lähimpänä niskaan hengittävä Bosnia on viisi pistettä Suomea perässä. Pistekin Italiaa vastaan tekisi erittäin hyvää jatkon kannalta. Huuhkajat pääsevät Ratinan illassa pelaamaan jälleen vahvuuksillaan – tiiviillä koko joukkueen puolustuspelillä ja suoraviivaisella hyökkäyksellä.

Laadukkaampi Italia lähtee tukevoittamaan kärkipaikkaansa

Lohkokärki Italia tulee Tampereella Armeniasta, josta se haki torstaina 3-1 -voiton. Vaikka Roberto Mancinin suojatit pääsivätkin ottelussa pelaamaan puolet pelistä ylivoimalla, ei joukkue vakuuttanut pelillisesti. Italian keskikenttätähden Marco Verrattin korttitili täyttyi ottelussa, joten hän on sivussa Suomea vastaan, ja kun mukaan laskee loukkaantuneen topparin Giorgio Chiellinin, puuttuu saapasmaalta kaksi ehdotonta avainpelaajaa.

Vieraat ovat silti kiistatta Suomea laadukkaampi joukkue ja lähtevät otteluun suosikkeina. Lohkotilanteen kannalta Italialle olisi tärkeintä olla häviämättä, mutta tuskin Mancini lähtee peliin silti matalalla blokilla antaen suosiolla otteen Suomelle. Keskikenttäpelaaja Jorginhon johdolla pallonhallinta lienee tässä ottelussa Italian heiniä.

Pelivalinnat | Panostus

Suomi +0,5 | 2/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 2,70

Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia | 2/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 1,58
Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Jalkapallo