Seuraa meitä

Jalkapallo

EM-karsinnat 2020: Suomi – Kreikka | Huuhkajilla on mahtava iskun paikka

Mestarien liiga: PSG - Real Madrid

Jalkapallon EM-karsinnat jatkuvat Suomen osalta kotiottelulla Kreikkaa vastaan. Ratinan myöhäisillassa Tampereella Huuhkajat lähtevät varmistelemaan kakkossijaansa ja Kreikka pyrkii uuden päävalmentajansa johdolla pitämään äänekkään yleisön hiljaisena ottelun ensihetket.

Huuhkajat lähtevät turvaamaan kakkossijaansa

Suomi on ollut päävalmentaja Markku Kanervan alaisuudessa hirmuliekeissä ja vakuuttanut yhtenäisyydellään ja henkisellä kovuudellaan. Hyvin toimivan joukkuepelin lisäksi yksilöistä etenkin Teemu Pukki on noussut Norwichissa jo hyväksi Valioliigan viimeistelijäksi. Tästä Pukki sai hienon osoituksen, kun hänet valittiin Valioliigan kuukauden pelaajaksi kolmantena suomalaisena historian saatossa. Pukin lisäksi Glen Kamara on noussut Skotlannin suurseura Rangersin luottomieheksi. Tämä kaksikko pystyy maajoukkueessa tekemään henkilökohtaisella osaamisellaan ratkaisevia eroja otteluiden voittamiseksi.

Suomi on ollut EM-karsinnoissa kolmessa viimeisessä ottelussaan voittamaton. Maaliskuussa alkaneen turnauksen avausottelun Italia-tappiota on seurannut voitot Armeniasta, Bosniasta ja Liechensteinista. Kaikki ottelut ovat päättyneet 2-0 -lopputulokseen.

Huuhkajilla on erinomaiset mahdollisuudet pitää kiinni Italian perässä lohkon kakkossijasta ja edetä sitä kautta ensi kesän EM-lopputurnaukseen. Torstai-illan otteluun Kanervan joukkue pääsee näillä näkymin vielä paremmalla joukkueella kuin kesäkuun Bosnia- ja Liechenstein-peleihin, kun hyökkäyspään Jasse Tuominen ja Fredrik Jensen ovat vammojensa jälkeen käytettävissä ja tarjoavat vaihtoehdon Pukin rinnalle.

Pukin maalille korotettu kerroin 25.00 – lisäksi saat 100% talletusbonuksen!

Kreikalla tekemätön paikka uudesta päävalmentajasta huolimatta

Kreikka lähtee otteluun uuden päävalmentajan johdolla, kun kesäkuussa kärsityn Armenia-tappion jälkeen hollantilainen John van’t Schip korvasi Angelos Anastasiadisin, joka ehti olla joukkueen peräsimessä vain yhdeksän kuukautta. Anastasiadisin alaisuudessa Kreikka puolusti surkeasti, ja joukkue päästi kahdeksasta maalista peräti seitsemän otteluiden ensimmäisen puolituntisen aikana. Mitään erikoista muutosta van’t Schip ei ehdi näin lyhyessä ajassa pelitapaan tehdä, mutta ainakin otteluiden alun tarkkaan puolustuspelaamiseen hän kiinnittänee huomiota.

Kreikka on aloittanut EM-karsintansa surkeasti, kun avausottelun Liechenstein-voittoa on seurannut tasapeli Bosniaa vastaan ja kesäkuussa tappiot sekä Italialle että Armenialle. Uuden päävalmentajansakin johdolla kreikkalaisilla on aika tekemätön paikka, kun nämä karsinnat ovat top 2 -sijan suhteen käytännössä ohi.

Pelaajapuolella joukkueen parhaimpiin yksilöihin lukeutuva Kostas Manolas istui jostain syystä penkillä Armania-ottelussa, ja hänet oletettavasti nähdään torstai-iltana Ratinassa. Sen sijaan joukkue joutuu tulemaan toimeen ilman tärkeää hyökkäävää keskikenttäpelaajaansa ja parasta maalintekijäänsä Kostas Fortounisia, joka on loukkaantumisen vuoksi sivussa. Kokoonpanosta puuttuu myös Kostas Mitroglou, joka on paperilla Kreikan paras hyökkääjä tällä hetkellä.

Pelivalinnat | Panossuositus

Suomi | 2/5 yksikköä

WILLIAM HILL TARJOAA KERTOIMEN 2,10

Teemu Pukki tekee maalin | 1/5 yksikköä

WILLIAM HILL TARJOAA KERTOIMEN 2,85
Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Jalkapallo