Esports: ENCE vs Heroic | ENCE palaa pelaajatauolta | tulivoima - taktiikat | Urheiluvedot.com

Esports: ENCE vs Heroic | ENCE palaa pelaajatauolta – taktiikat vai tulivoima?

Tätä herkkua monet ovat odottaneet, sillä ENCE palaa pelaajatauolta ja vedonlyöntivihjeen kohteena on ENCE vs Heroic. Kyseessä on Euroopan ESL Pro League Season 12 ja joukkueiden avausottelu. Olen saattanut aikaisemmin mainita, että ENCEn avausottelut ovat tahmeita ja joukkue saa moottorin hitaasti käyntiin. Se on kyllä totta, mutta suomalaiset saavat hyvän tilaisuuden muuttaa tilanteen, sillä lomalta palaavat rentoutuneet ja valmiit pelaajat. ENCE vs Heroic -vihje voi kuulostaa tutulta jos olet seurannut tipsejä, sillä kesäkuun lopussa kirjoitin juuri kyseisestä ottelusta. Silloin vihje oli 2-1 Heroic (3,30 kerroin) ja ottelussa tulee olemaan yli 2.5 karttaa (1,95 kerroin). Ottelu päättyi 2-1 Heroicin hyväksi ja Google Sheetin tipsitaulukko sai keltaista väriä.

Heroic on kerinnyt pelaamaan elokuussa tätä juttua kirjoittaessa 28 karttaa ja tulokset ovat olleet vakuuttavia. Joukkue pelaa taktisesti hyvin ja esimerkiksi OG jäi Trainissa 16-3 jalkoihin. Tämä ottelupari on mielestäni loistava ajatus siitä, kun taktiikat ja tulivoima kohtaavat.

ENCE ja Heroic kohtasivat Euroopan cs_summit 6:n -turnauksessa ja molemmat ottelut päättyivät 2-1 tanskalaisten hyväksi. Molemmissa ottelupareissa Sami “xseveN” Laasanen oli isosti miinuksella (17 ja 14), mutta tässä ottelussa mukana on jättimäisen tulivoiman tuova Elias “Jamppi” Olkkonen. Viimeksi tanskalaisia vastaan pelatussa ottelussa Jamppi myllytti MAD Lionsin kumoon 2-0.

Jamppi on yksi isoimmista syistä miksi uskon ENCEn voittoon. Nyt on Olkkosen aika loistaa, kun xseveN siirtyi virallisesti HAVU Gamingin riveihin. Jo SJ Gamingin aikoina otin voiton monesti kiinni altavastaajana, kun Elias kantoi joukkuetta.

Kartat

Heroic ottanee Nuken, kuten edellisessä kahdessa keskinäisessä kohtaamisessa. Se on ollut yksi tanskalaisten parhaista kartoista ja tulokset ovat olleet upeita. 2020 ENCE ei ole loistanut siinä, mutta Aleksi “Aleksib” Virolaisen aikaan joukkue oli hyvä Nukessa. Se onnistui katkaisemaan Astraliksen pitkän voittoputken ja otti muita tärkeitä päänahkoja.

Dust2 olisi suomalaisille loistava valinta, mutta Heroic ottaa kartan pois. Jos kaikki menee odotetusti, niin ENCE ottaa Vertigon pois. Jos D2 on bannissa, niin Train jää auki ja siihen suomalaiset voivat iskeä. Miragen ja Infernon näen erittäin tasaisena. Overpass on villi kortti ja siinä voi tapahtua mitä vaan.

Tiedot

  • Kohde: ENCE vs Heroic
  • Kellonaika: 15:00
  • Päivämäärä: 2.9.2020
  • Turnaus:  ESL Pro League Season 12 (Eurooppa)
  • Palkintopotti: 450,000 dollaria

 

Lisäys 1.9 16.45: Heroicin valmentaja jäi kiinni huijaamisesta ja tämä sekoittaa tanskalaisten pakkaa entisestään. Vihjeen julkaisun jälkeen Heroic voitti komeasti ESL One Cologne 2020 -turnauksen.

Nyt tapahtuu: HUNDEN, dead ja zoneR jäivät kiinni huijaamisesta – edessä pitkä kielto

 

Pelivalinta

ENCE voittaa ottelun

KERROIN UNIBETILLA 2,55

Huom: kerroin on juttua kirjoittaessa 2,55, mutta voi muuttua.

Jaa