Esports: ENCE vs Ninjas in Pyjamas | Tärkeä ottelu edessä | Urheiluvedot.com

Esports: ENCE vs Ninjas in Pyjamas | Tärkeä ottelu edessä

Lauantain ENCE vs Ninjas in Pyjamas on matsi mihin löytyi pelattava kohde eli vihje tiedossa.

Euroopan DreamHack Masters Spring 2020 -turnaus on edennyt viimeiseen lohkovaiheen otteluun asti. D-lohkon viimeisessä ottelussa ENCE kohtaa ruotsalaisen Ninjas in Pyjamaksen ja panokset ovat huipussa.

Molemmat joukkueet hävisivät Team Vitalitylle 2-0 ja vielä pahasti. Ruotsalaiset saivat yhteensä 11 kierrosta ja ENCE 15.

ENCE ja Ninjas in Pyjamas lähtevät tuoreilla kokoonpanoilla, sillä NiP penkitti Jonas “Lekr0” Oloffsonin ja otti tilalle Hampus “hampus” Poserin. ENCE taas pelaa kuuden miehen kokoonpanolla ja nyt penkillä istuu Sami “xseveN” Laasanen ja kentällä on Elias “Jamppi” Olkkonen.

Keskinäisissä otteluissa molemmat ovat voittaneet kerran 2-1. Karttoina toimivat Train, Overpass ja Inferno.

 

Karttavalinnat

Ninjas in Pyjamas ja Dust2 eivät kuulu yhteen. Joukkue ei ole halunnut yleisesti pelata sitä, mutta Team Vitalitya vastaan nähtiin mitä tapahtui. Richard “shox” Papillonin avulla Vitality murskasi 16-4 ruotsalaiset. Lisäksi NiPin ei kannata lähteä kokeilemaan ENCEn tulivoimaa ja tupla-awp comboa vastaan. Aleksi “allu” Jalli ja Elias “Jamppi” Olkkonen ovat kartassa loistavia.

ENCE ei taas pelaa tilastollisesti Ninjas in Pyjamaksen parasta karttaa eli Vertigoa.

Valinnoissa voisimme nähdä NiPin puolesta Overpassin ja ENCEn toimesta Trainin. Ratkaisevana karttana voi toimia mikä vaan näistä kolmesta: Inferno, Overpass tai Nuke. Inferno on ollut näiden joukkueiden ratkaisevana karttana jo kaksi kertaa.

Vedonlyönnissä allekirjoittanut uskoo, että ENCE voittaa pelin. Tulivoima on suomalaisten puolella ja juuri nyt NiP ei hurmaa taktisella osaamisellaan.

 

 

Tiedot

Pelivalinta

ENCE Voittaa

KERROIN BETSAFELLA 1,68
Jaa