Seuraa meitä

Jalkapallo

Englannin Championship: Stoke City – Leeds United | Ääripäiden kohtaaminen

Mestarien liiga: PSG - Real Madrid

Englannin mestaruussarjan kamppailussa kohtaavat lauantain iltapäiväottelussa eri kärkipäiden joukkueet, kun sarjan hännille valahtanut Stoke City isännöi piikkipaikkaa pitävää Leedsiä.

Joukkuepelaaminen saatava takaisin uomiinsa

Stoke aloitti kautensa aikeinaan taistella pudotuspelipaikasta, mutta kausi alkoi kahdella tappiolla. Ensin oli vuorossa kotitappio QPR:ää vastaan, jossa kotijoukkue onnistui pallonhallinnassa vierailijoita paremmin ja sama kohtalo oli vuorossa seuraavassa ottelussa Charltonia vastaan vieraskentällä. Tuossa ottelussa Stoke onnistui luomaan vastustajaansa enemmän maalipaikkoja, mutta heikko viimeistely vei mahdollisuudet sarjapisteistä.

Kolmannella kierroksella Nathan Jonesin luotsaama joukkue sai uskoa tekemiseensä tienaamalla kauden ensimmäisen sarjapisteensä tasapelistä Derbyä vastaan, mutta viime keskiviikkona maalivahti Jack Butland ja hänen edessään pelaava joukkue romahtivat 3-0 -tappioon Prestonia vastaan.

Stoke ei ole antanut ensimmäisissä peleissään vastustajilleen useita maalipaikkoja, mutta vähäisetkin paikat ovat olleet vaarallisia, eikä Butland ole onnistunut maalipuiden välissä. Lisäksi joukkuepelaaminen ei ole ollut voittoihin oikeuttavalla tasolla. Kauden vakuuttavasti aloittanut Leeds on tässä kohtaa liian kova vastus Stokelle.

Valkoiset kovassa vireessä

Marco Bielsan johtama Leeds on aloittanut kautensa vahvasti. Neljältä ensimmäiseltä kierrokselta on jäänyt kassaan kymmenen sarjapistettä ja vain yksi tasapeli. Eddie Nketiah on tehnyt Leedsin hyökkäyksestä vaarallisemman, eikä joukkue lepää enää liikaa Patrick Bamfordin harteilla.

Nottinghamia vastaan päättyneessä tasapelissä Leeds hallitsi palloa ja rakensi lukuisia maalipaikkoja. Joukkue on onnistunut kolmesti pitämään maalinsa puhtaana ja tekemään kuusi maalia. He ovat tällä hetkellä vaikea vastus kelle tahansa. Leedsin laukaisumäärä sekä maaliodottama on sarjan parhaat.

Wolvesista hankittu lupaava Hélder Costa saattaa tehdä tänään debyyttinsä Leeds-paidassa, ja päävalmentaja Bielsan mukaan Jamie Shackleton saattaa korvata Stuart Dallasin ja Gaetano Berardi Liam Cooperin puolustuksessa.

Katseet pelissä voidaan osalta ohjata Tom Incen ja Kalvin Phillipsin väliseen taisteluun. Ince on lupaava hyökkääjä mestaruussarjan tasolla ja hän on Stoken avainpelaajia. Leedsin keskikenttäpelaaaja Phillips yrittää taasen tehdä Incen avauspelaamisesta hankalan.

Pelivalinta | Panostus

Leeds United | 3/5

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 2,15

Leeds tekee yli 1,5 maalia | 3/5

BETSAFE TARJOAA KERTOIMEN 2,11
Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Jalkapallo