Esports: ENCE vs Complexity | ENCE sai ison onnenpotkun pleijareihin | Urheiluvedot.com

Esports: ENCE vs Complexity | ENCE sai ison onnenpotkun pleijareihin

Euroopan ESL Pro League Season 12 on edennyt pudotuspeleihin ja vedonlyöntivihje on otteluun ENCE vs Complexity. Lohkovaiheessa ENCE oli kolmantena 4-3 tilastoilla ja Complexity Gaming toisena 5-2 tilastoilla. Normaalisti maailmanlistan viidentenä oleva Complexity olisi ottelussa suosikkina, mutta 16-vuotias Owen “oBo” Sclatter jättäytyi pois kokoonpanosta koronaepidemian ja koti-ikävän takia.

– Minusta ei ollut enää mukavaa olla niin kaukana kotoa näin epävakaana aikana.

– En koskaan odottanut olevani eurooppalaisessa joukkueessa, se oli h*lvetin hieno vuosi, mutta en voinut käsitellä tätä tunnetta enää.

– Annoin tälle ehdottomasti kaiken, mutta aliarvioin kuinka paljon arvostin aikaa olla kotona, oBo kommentoi.

Nuoren lupauksen päätös on jakanut mielipiteet ja hän on saanut paljon p*skaa niskaansa, mutta henkilökohtaisesti ymmärrän päätöksen. Siitä voi olla montaa, että tapahtuiko päätös oikeaan aikaan, sillä Complexityllä oli isoja pelejä edessä. Joukkue tippui DreamHack Open Fall suljetussa karsinnassa ja nyt edessä on 450,000 dollarin turnauksen pudotuspelit.

Complexityn viidentenä pelaajana on tuuraajana taidokas tanskalainen Niels Christian “NaToSaphiX” Sillassen.

Complexity valmentajan kanssa?

Complexity pelasi kaksi ottelua valmentajan kanssa ja molemmat päättyivät  1-2 tappioon siten, että Complexity voitti ensimmäisen kartan ja hävisi kaksi muuta. Benjamin “blameF” Bremer oli jokaisessa kartassa joukkueensa paras tilastollisesti, mutta voittavassa kartassa tulitukea tarjosi toinen tanskalainen Kristian “k0nfig” Wienecke 35 tapolla. Bremer on tämän vuoden viidenneksi paras pelaaja tilastollisesti ja hän tulee aiheuttamaan myös suomalaisille ongelmia.

SJ Gamingia vastaan ensimmäisessä kartassa valmentaja keita sai 13 tappoa ja SJ Gamingin Jesse “KHRN” Grandell vain yhdeksän (9). Myöhemmin KHRN ja SJ paransi peliä ja tiputti Complexityn.

ENCE ilman valmentajaa?

ENCE hyllytti valmentaja Slaava “Twista” Räsäsen 11. syyskuuta. Sen jälkeen ENCE on voittanut puolalaisen AGOn 2-1 ja hävinnyt 1-2 Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG Esportsille ja BIG Clanille.

Kartat

ENCE ottanee pois Vertigon ja Complexity Infernon. Tämä jättää ENCElle mahdollisuuden valita Trainin tai Dust2:n. Complexity miettinee Miragen ja Nuken väliltä. Näillä kartoilla yli 2.5 kuulostaa hyvältä.

 

Tiedot

  • Kohde: ENCE vs Complexity
  • Kellonaika: 22:00
  • Päivämäärä: 29.9.2020
  • Turnaus:  ESL Pro League Eurooppa

 

Pelivalinnat

Complexity voittaa

Kerroin tulee todennäköisesti tippumaan, mutta kolmen kerroin on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

KERROIN UNIBETILLA 3,00

Muita pelikohteita tulee jos Complexityn kerroin muuttuu isommin

Lisäys 29.9 10.41:

Ottelussa yli 2.5 karttaa

KERROIN UNIBETILLA 2,15

 

Jaa