CHL: HPK - Rungsted

CHL: HPK – Rungsted | Panokseton CHL -ottelu Hämeenlinnassa

HPK kohtaa tänään panoksettomassa Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa tanskalaisen Rungstedin. Molempien joukkueiden putoaminen jatkosta on jo varmistunut ennen keskinäisiä kohtaamisia.

HPK:n viime viikko oli joukkueelle todellinen härkäviikko. HPK pelasi neljä ottelua ja viimeisimmässä ottelussa Porissa Ässiä vastaan alkoi selvästi monella pelaajalla jo jalka painamaan. Pistesaldoksi hämeenlinnalaisille neljästä ottelusta jäi kolme pistettä ja peliesityksissä on paljon parannettavaa. CHL:ssä HPK:n alku oli varsin positiivinen, kun se haki kahdesta vieraspelistään kolme pistettä mutta kaksi suoraa kotitappiota murskasi haaveet jatkopaikasta.

Kokoonpanon suhteen HPK:lta tullaan tänään näkemään todella paljon kierrätystä. HPK ottaa mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon pelaajia omista A-junioreista illan otteluun. Liigassa pitkässä pelikiellossa oleva Arto Laatikainen kuitenkin pelaa tänään ja Porissa lauantaina maalinsuulle vaihdettu kolmosmaalivahti Rasmus Reijola aloittaa maalissa.

Rungsted on tanskan viime kauden mestari, mutta perustasoltaan joukkue on selkeästi lohkon heikoin. CHL:ssä joukkueen pistesaldo näyttää nollaa. Rungsted on pelannut nyt kaksi kertaa sekä Plzeniä että Zugia vastaan ja näistä otteluista kaksi repesi yli viiden maalin tappioon, mutta kaksi kertaa tanskalaiset pystyivät pitämään tappiolukemat muutamassa maalissa. Alkukausi joukkueella tanskan liigassa oli vaikea, mutta viimeisestä neljästä sarjapelistä Rungsted on voittanut kolme. Joukkueen runko koostuu tanskalaisista pelaajista, mutta joukkueessa on myös kolme ruotsalaista sekä neljä pohjoisamerikkalaista pelaajaa, jotka muodostavat joukkueen kärkiketjut. Puolustuksesta löytyy myös suomalaisväriä, kun Juuso Pulli siirtyi seuraan pari viikkoa sitten.

HPK:n valmennusjohdosta on kuulunut, että illan otteluun lähdetään harjoitusottelu hengessä ja HPK tulee harjoittelemaan ottelussa pieniä pelillisiä asioita, kuten keskialueen tukkimista. Ottaen huomioon HPK:n kokoonpanokierrätykset, lähdetään pelivalintoihin Rungstedin plus tasoitusten kautta. Tanskalaiset ovat kuitenkin pystyneet pitämään HPK:ta kovemmat Plzenin ja Zugin kaksi kertaa kahden maalin päässä ja on vaikea nähdä että ottelu isosti repeisi tänään junioripainotteisella miehistöllä pelaavalle HPK:lle. Lisäksi pelivalintoihin otetaan, että molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia. Rungsted on pystynyt kaksi maalia tekemään CHL:ssä nyt kolme kertaa neljästä ja on vaikea nähdä että heidän puolustus HPK:ta alle kahteen maaliin pystyisi jättämään.

Pelivalinnat | Panostus

Rungsted +3 maalia | 2/5

unibet TARJOAA KERTOIMEN 1,86

Molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia | 2/5

BETSAFE TARJOAA KERTOIMEN 1,92

>>ILMAINEN LIVE STREAM OTTELUUN

Jaa