NHL: Toronto Maple Leafs - Nashville Predators

Ilmainen vetovihje: Nollaako Juuse Saros Kapasen edustaman Maple Leafsin?

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Toronto Maple Leafs ja Nashville Predators. Ottelu pelataan Scotiabank Areenalla Torontossa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue Toronto Maple Leafsin edellinen ottelu oli Tampa Bay Lightningia vastaan – ottelu päättyi Leafsin voittoon lukemin 2-1. Maple Leafs on pelannut kuluvalla kaudella 70 ottelua, joista se on kyennyt tililleen keräämään 81 sarjapistettä. Itäisessä konferenssissa Maple Leafs majailee sijalla seitsemän, ja omassa divisioonassaan he ovat kolmantena.

Vierasjoukkue Nashville Predators porskuttaa kolmen ottelun voittoputkessa. Edellisen ottelunsa Predators pelasi Montreal Canadiensia vastaan, joka päättyi Predators-leirin hyväksi lukemin 4-2. Predators on pelannut kuluvalla kaudella 69 ottelua, joista se on kyennyt saalistamaan 78 pistettä. Läntisessä konferenssissa Predators majailee sijalla kahdeksan, ja omassa divisioonassaan se on neljäntenä.

Ottelussa tärkeät pisteet jaossa pudotuspelejä ajatellen

Kumpikin joukkueista taistelee vielä kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta, joten ensi yön ottelussa on jälleen kerran tärkeitä pisteitä jaossa. Tässä kohtaa kautta aletaan jo valmistautumaan pudotuspelejä varten, joka tarkoittaa sitä, että tärkeissä otteluissa virheet minimoidaan ja pelissä ei oteta suuria riskejä.

Vähämaalisessa pelissä arvoa

Toronto Maple Leafs on tulivoimaisen hyökkäyksensä ja heikohkon puolustuksensa takia pelannut usein runsasmaalisia pelejä. Odotukset ensi yön ottelussa ovat myös runsasmaalisessa pelissä, mutta arvoa vähämaalisessa pelissä on rutkasti todennäköisyyksiin nähden. Tärkeät ottelut harvoin tuppaavat revetä runsasmaaliseksi, koska pelissä ei oteta läheskään niin paljon riskejä kuin panoksettomassa ottelussa.

Pelityyliltään Predators on puolustukseen orientoitunut joukkue, mutta vuorostaan Maple Leafs tykkää pelata aktiivista ja enemmän hyökkäyspainotteista kiekkoa. Viime peleissä molempien joukkueiden puolustus- ja maalivahtipelaaminen on ollut varsin onnistunutta. Predators-leiri on päästänyt vain kaksi maalia edellisten kolmen ottelun aikana, ja vuorostaan Maple Leafs on päästänyt neljä maalia.

Predatorsin ongelmana koko kauden aikana on ollut heikko hyökkäyspelaaminen. Joukkueen tehokkain hyökkääjä on Filip Forsberg tehoilla 21+27=48, mutta joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa puolustaja Roman Josi tehoilla 16+49=65. Kyseinen tilanne kertoo hieman Predatorsin ongelmista offensiivisessa pelaamisessa. Auston Matthews on vuorostaan kotijoukkueen paras pistemies tehoilla 47+33=80.

Juuse Saros on pelannut erinomaisesti Predatorsin maalilla edelliset kolme ottelua – Saros nollasi kaksi kertaa Dallas Starsin putkeen, onko nyt Kasperi Kapasen edustaman Maple Leafsin vuoro tulla nollatuksi? Joukkueiden viimeaikaiset onnistumiset puolustuspelaamisessa houkuttavat pelaamaan vähämaalista peliä erinomaisella kertoimella.

Pelivalinta | Panostus

Alle 5,5 maalia | 2/5 yksikköä

Kerroin LeoVegasilla 2,35

Talleta nyt 10-100€, voita osuessa 47-470€

  • Yhdistä vihje bonuksen kanssa
  • Panosta talletus bonusvaroilla vihjeen kohteelle kertoimella, 2,35
  • Osuessa saat 47-470€
HAE BONUS

Kertoimet ja mahdolliset voitot saattavat laskea julkaisusta, joten panosta nyt.

Bonuksien ehdot löytyvät linkistä.

Jaa