KHL: Ak Bars Kazan - Avangard Omsk

KHL: Ak Bars Kazan – Avangard Omsk | Luvassa huippuottelu!

Tänään illalla KHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelee Ak Bars Kazan ja Avangard Omsk. Ottelu pelataan TatNeft Areenalla Kazanissa.

Kotijoukkue Ak Bars Kazanin alkukausi on lähtenyt aivan odotetusti liikkeelle, sillä joukkue on kärsinyt ainoastaan yhden tappion alkukaudesta. Tappio syntyi kauden toisessa ottelussa HK Vitjazia vastaan. Tällä hetkellä Ak Bars Kazan porskuttaa viiden ottelun voittoputkessa. Ak Bars Kazan on pelannut yhteensä seitsemän ottelua, joista se on kyennyt sarjapisteitä keräämään 12 kappaletta. Maaliero joukkueella on 24-16.

Vierasjoukkue Avangard Omskin kausi on myös Kazanin tapaan lähtenyt varsin mallikkaasti liikkeelle. Joukkue on pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua, joista se on kyennyt voittamaan peräti kuusi kamppailua. Omsk kärsi tappionsa Jekateringburgia ja Salavatia vastaan, joten tappiot eivät todellakaan tulleet mitään heikkoja joukkueita vastaan. Itäisessä konferenssissa Omsk porskuttaa ensimmäisenä, mutta Omsk on pelannut yhden pelin enemmän kuin muut kärkikahinoissa olevat joukkueet. Joukkueen maaliero on tällä hetkellä 26-14.

Hyökkäyspelaaminen isossa roolissa

Molemmat joukkueista omaavat erinomaisen hyökkäyskaluston, jonka takia voimme odottaa ottelusta runsasmaalista. Molemmat laukovat kiekkoa vastustajan maalille tiuhaan tahtiin, joka automaattisesti tuo mahdollisia maalintekopaikkoja. Tämän lisäksi joukkueet tykkäävät pelata hyökkäyspelaamisen kautta, jolloin voimme odottaa vauhdikasta ja tapahtumarikasta peliä. Omskin ykköskenttä kantaa selkeästi joukkueen suurinta vastuuta pisteiden valossa. Jiri Sekac, Corban Knight ja Reid Boucher muodostavat yhdessä Omskin ykköskentällisen – viimeistelytaitoa, eikä kiekollista osaamista tästä kentällisestä puutu

Oliwer Kaski luutii Omskin takalinjoilla, joka tuo myös hyökkäyspelaamiseen oivallista kiekollista osaamista. Kazanin hyökkäyskalusto on vuorostaan täynnä erittäin taidokkaita pelaajia, eikä tämä rajoitu ainoastaan yhteen tai kahteen ketjuun. Joukkueesta löytyy kolme kentällistä, jotka kykenevät pelejä ratkomaan ja tekemään hurjaa tuhoa hyökkäyspäässä. Nigel Dawes, Justin Azevedo, Stanislav Galiev ja Danis Zaripov toimivat joukkueen moottorina.

Kausi on vielä alussa, jolloin joukkueiden pelaaminen ei ole täysin parhaassa mahdollisessa kuosissa. Tämä tarkoittaa sitä, että ottelussa tulemme näkemään vielä pieniä virheitä. Kaksi erittäin tehokasta hyökkäyskalustoa lyövät päänsä yhteen, joten maalipaikkoja ja maaleja voimme odottaa. Liuskalle lähdetään pelaamaan yli 4,5 maalia tähän otteluun kelpo kertoimella.

Pelivalinta | Panostus

Ottelussa yli 4,5 maalia | 2/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 1,96

Jaa