KHL: Amur Habarovsk - Avangard Omsk

KHL: Amur Habarovsk – Avangard Omsk | Kotijoukkue Amur pulassa Omskin käsittelyssä

Amur Habarovsk ja Avangard Omsk kohtaavat sunnuntaina aamulla kello 9:00 KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Platinum Areenalla Habarovskissa.

Kotijoukkue Amur Habarovsk on pelannut kuluvalla kaudella 26 ottelua, joista tilille on kertynyt yhdeksän voittoa ja 17 tappiota. Amur on onnistunut kaapimaan ainoastaan 20 sarjapistettä näiden otteluiden aikana, joka on todella heikko suoritus. Amur porskuttaa omassa divisioonassaan toiseksi viimeisenä ja omassa konferenssissaan kolmanneksi viimeisenä. Maaliero joukkueella on heikohko 56:81. Amur on mitä todennäköisemmin ulkona pudotuspeleistä tällä kaudella, sillä joukkueen nykyinen pistetahti ei tule millään riittämään pudotuspeleihin.

Vierasjoukkue Avangard Omsk on pelannut tällä kaudella 24 ottelua, joista tilille on kertynyt 14 voittoa ja 10 tappiota. Kuusi (6) näistä tappioista on syntynyt vasta jatkoajan tai voittomaalikilpailun jälkeen. Avangard Omsk on onnistunut saalistamaan 34 sarjapistettä, joka on huomattavasti enemmän kuin vastustaja Amurilla. Itäisessä konferenssissa joukkue majailee toisena ja omassa divisioonassaan ensimmäisenä. Joukkueen maaliero on tällä hetkellä 70:50. Avangard Omsk taistelee tälläkin kaudella tuttuun tapaansa KHL:n kärkipäässä.

Kotijoukkueen pelaajamateriaali ei riitä Omskia vastaan

Kotijoukkue Amur Habarovskin pelaajamateriaali on erittäin köykäinen, eikä joukkueen vahvuudesta löydy juuri ollenkaan leveyttä. Tomas Zohorna, Hynek Zohorna ja Vladimir Butuzov ovat joukkueen tärkeimmät pelaajat tuloksien kannalta, mutta eivät hekään lukeudu KHL:n eliittiin. Joukkueen pelaaminen roikkuu yhden tuloskentällisen varassa, joka ei tietenkään tiedä hyvää Avnagard Omskin kaltaista joukkuetta vastaan, joka tulee rummuttamaan vastaan kolmella tuloksiin kykenevällä kentällisellä.

Omskin suurena etuna ottelussa on juurikin se, että sieltä löytyy järisyttävän paljon leveyttä joukkueesta, ja tottakai pelaajat ovat tasoltansa paljon parempia. Amur ei kykene haastamaan millään osa-alueella Omskia, ei puolustuksessa, ei hyökkäyksessä, eikä varsinkaan maalivahtipelissä. Joukkueiden erot materiaalissa ovat yksinkertaisesti liian suuret. Kotijoukkue Amurin suurin huolenaihe on heidän heikko puolustuspelaaminen – joukkue päästää keskimäärin ottelua kohden 3,12 maalia omiin. Vuorostaan vierasjoukkue Avangard Omsk päästää ainoastaan 2,08 maalia omiin, eli Omsk päästää lähtökohtaisesti aina yhden maalin vähemmän kuin Amur.

Amurin hyökkäysosasto on ollut suhteellisen heikko tällä kaudella, sillä joukkue on paukuttanut keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,15 maalia. Kyseinen tilasto ei ennusta hirveästi osumia koitjoukkueen hyyväksi hyvin puolustavaa Omskia vastaan. Vuorostaan Avangard Omsk on nakuttanut vastustajan päähän keskimäärin 2,92 maalia. Ikävää Amurin kannalta on vielä se, että Omsk pelaa KHL:n parasta alivoimaa, ja samalla kolmanneksi parhainta ylivoimaa. Lapulle laitetaan yksinkertaisesti vierasjoukkueen suora voitto varsinaisella peliajalla.

Pelivalinta | Panostus

Avangard Omsk | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,74

Jaa