KHL: Avangard Omsk - Ak Bars Kazan

KHL: Avangard Omsk – Ak Bars Kazan | KHL:n kärkikamppailu!

Avangard Omsk ja Ak Bars Kazan kohtaavat maanantaina KHL:n kärkikamppailussa! Ottelu pelataan Balashikha Areenalla kello 18:30.

Kotijoukkue Avangard Omsk on pelannut kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista se on kyennyt voittamaan 16 kamppailua ja häviämään 11. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 38 kappaletta, joka oikeuttaa itäisessä konferenssissa sijan 2. Omassa divisioonassaan Avangard on ensimmäisenä. Avangardin kausi on ollut tähän mennessä varsin hyvä, mutta se voisi olla vieläkin parempi. Joukkueella on todella paljon potentiaalia, eikä olisi ihme jos se pelaisi kauden loputtua finaalipelejä. Avangardin maaliero on ennen seuraavaa ottelua 79:56.

Vierasjoukkue Ak Bars Kazan on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista tilille on kertynyt peräti 20 voittoa ja ainoastaan yhdeksän (9) tappiota. Ak Bars Kazanilla on kasassa 44 sarjapistettä, jonka myötä se on itäisessä konferenssissa ensimmäisenä ja Kharlamov divisioonassa myös ensimmäisenä. Jos Avangard Omskin kausi on ollut hyvä, niin Ak Bars Kazanin kausi on ollut vielä parempi. Joukkue on pelannut erinomaisesti koko kauden aikana, eikä heikkoja hetkiä ole joukkueen matkassa ollut mukana. Ak Bars Kazanin maaliero ennen Avangard-ottelua on 91:67.

Kärkikamppailu ei jätä ketään kylmäksi

Maanantaina käydään kahden erittäin kovatasoisen joukkueen kamppailu, joka tulee olemaan hienoa katsottavaa – molemmat joukkueet pursuavat täynnä kiekollista osaamista, joten mikä voisi mennä pieleen? Kotijoukkue Avangard Omskin tärkein palanen tällä kaudella on ollut puolustuspelaaminen, joka on heillä toiminut erittäin hyvin. Avangard päästää keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,07 maalia, joka on kova suoritus KHL:n mittakaavalla. Vierasjoukkue Ak Bars Kazan päästää vuorostaan 2,31 maalia keskimäärin ottelua kohden. Molempien joukkueiden puolustuspelaaminen toimii vallan mainiosti, mutta myös hyökkäyspelaaminen on molemmilla kunnossa.

Kotijoukkue Avangard Omsk on nakuttanut tällä kaudella 79 maalia, joka tarkoittaa sitä, että he tekevät keskimäärin ottelua kohden 2,93 maalia vastustajan reppuun. Vierasjoukkue Ak Bars Kazanin hyökkäyspelaaminen on vielä napsun verran parempi kuin Avangard Omskilla. Ak Bars Kazan on nakuttanut 91 maalia, joka on koko KHL:n toiseksi eniten – joukkue paukuttaa keskimäärin ottelua kohden jopa 3,14 maalia! Ottelun voittajaa on todella vaikea lähteä veikkaamaan, mutta runsasmaalisuudessa näen paljon potentiaalia. Kummankin joukkueen hyökkäyspelaaminen on järisyttävän hyvällä tasolla, eikä tämä ottelu ole panoksellisesti kovin tärkeä, joten mitään puolustusvoittoista pelaamista on turha odotella.

Liuskalle lähdetään pelaamaan sitä, että näemme ottelussa yli 4,5 maalia kelpo kertoimella.

Ottelussa yli 4,5 maalia | 2/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 1,81

Jaa