KHL: Avangard Omsk - Jokerit

KHL: Avangard Omsk – Jokerit | Jokerit todelliseen testiin

Jokerit on jälleen tulessa KHL:ssä, kun vastaan asettuu KHL:n kärkiseura Avangard Omsk. Ottelu alkaa klo 19.00.

Avangard Omsk on pelannut koronan runtelemalla alkukaudella hyvää kiekkoa ja johtaa koko KHL-sarjaa. Joukkue pelaa kahden ottelun voittoputkessa, kun se on kaatanut ensin Kunlun Red Starin 3-1 ja Magnitogorskin 2-0. Juuri tiivis puolustuspeli ja viisikkona pelaaminen on Omskin vahvuus, joukkueen puolustusta on vaikea murtaa.

Oliwer Kaski on onnistunut upeasti Omskin takalinjoilla, laadukkaan puolustamisen lisäksi puolustaja on osunut jo kolmesti. Sergei Shumakov on joukkueensa paras maalintekijä viidellä osumalla, mutta Omskin vahvuus on tasaisuus, joka kentällisestä löytyy ratkaisuvalmiita pelaajia.

Jokerit koki kirvelevän tappion kun TsSKA Moskova kävi vierailemassa Helsingissä. Peli oli jo Jokerien hyppysissä, mutta pienet huolimattomuusvirheet etenkin ottelun lopussa maksoivat tällä kertaa voiton. Jokerit on pelannut muita joukkueita vähemmän koronakaranteenin vuoksi ja tappio oli ensimmäinen tälle kaudelle pelaamalla, kauden avausotteluhan tuomittiin Jokereille tappioksi.

Mikko Lehtonen on iskenyt joukkueelle jo neljä maalia, samalla kun Iiro Pakarinen ja Nicklas Jensen ovat osuneet kahdesti, Jordan Schroeder jo kolmeen otteeseen. Eeli Tolvanen tuntuisi parantavan peli peliltä ja viime ottelussa kaivattua röyhkeyttä ja laukaisuahneutta tuntui jo löytyvän. Myös Peter Reginin paluu Jokerit-pelipaitaan nostaa joukkueen osakkeita nousta aivan KHL:n kärkeen. Puolustuspäässä vielä sattuu ja tapahtuu hieman liikaa, välillä tulee ikävä Sami Lepistön laadukasta pelaamista.

Avangard Omsk on hienoinen suosikki kotikaukalossaan. Joukkueen peli on niin tiivistä että aivan parhaillakin pelaajilla ja seuroilla on vaikeuksia murtaa sitä. Omsk iskee myös omista paikoistaan tasaisen tappavasti maaleja, joten Jokerit saa olla varuillaan alusta loppuun saakka. Tiukka taistelu pisteistä on luvassa, ottelussa tuskin nähdään mitään maali-iloittelua. Kotiedun ja hieman laadukkaamman miehistön myötä pisteet jäävät Avangardiin.

Pelivalinnat | Panostus

Avangard Omsk | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,10

Jokerit alle 1.5 maalia | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,90

Jaa