KHL: Avtomobilist - Jokerit

KHL: Avtomobilist – Jokerit | Jokerit jahtaa tärkeitä pisteitä

Jokerit on torstaina jälleen tulessa, kun Avtomobilist isännöi narrilaumaa KHL-kierroksella. Ottelu alkaa jo klo 16 Suomen aikaa.

Avtomobilist on oman divisioonansa toisena ja matkalla kovaa vauhtia pudotuspeleihin. Joukkueen viime aikaiset esitykset ovat kuitenkin jättäneet paljon parantamisen varaa, sillä kuuteen viime otteluun joukkue on voittanut vain kahdesti. Sekä voitot että tappiot ovat olleet usein vain maalin pelejä, joka osoittaa KHL:n olevan tasainen sarja pienillä marginaaleilla.

Saksalainen Brooks Macek on paukuttanut joukkueelleen jo peräti 21 osumaa, joista seitsemän on ollut otteleuiden voittomaaleja. Avtomobilist on tehnyt 20 osumaa vähemmän kuin Jokerit kauden aikana, joten aivan yhtä tulivoimaisesta joukkueesta ei voida puhua. Joukkueessa pelaavat myös NHL:stä tuttu Dan Sexton sekä Nigel Daws, joten Avtomobilistin riveissä pelaavat monet mielenkiintoiset pelaajat.

Jokerit voitti edellisessä pelissään tiukkojen vaiheiden jälkeen Traktorin ja jatkoi samalla hyvää pisteputkeaan. Kuuteen edelliseen otteluun mahtuu viisi voittoa ja Jokereiden vire näyttäisi olevan taas ylöspäin. Runkosarjaa on jäljellä enää vain muutama ottelu, Bobrov-divisioonan toinen sija näyttäisi olevan todennäköisin sija runkosarjan jälkeen. Vieraspeleissä joukkue ailahtelee edelleen, tämä pitäisi korjata ennen pudotuspelien alkamista.

Jokeri on ollut tällä kaudella paljon tehokkaampi maalipaikoissa, joukkue on koko KHL:n toiseksi tehokkain joukkue 168 maalilla, ainostaan TsSKA Moskova on ollut tehokkaampi. Pelkkä runkosarjan menestys ei ei Jokereille riitä, mutta suurseurojen kuten TsSKAn ja SKA Pietarin voittaminen neljä kertaa kuulostaa kovalta urakalta. Loistavasti valmennettu, tiivis ja sitkeä ryhmä on paras Jokeri-joukkue vuosiin.

Joukkueiden kuusi viimeistä kohtaamista ovat olleet tasaisia kohtaamisia, voitot ovat tasan 3-3. Luvassa on varmasti tiukka taistelu pisteistä, ottelussa ei maalipaikoilla juhlita. Avtomobilist osaa pitää ottelut vähämaalisina ja tiukkoina, ja joukkue pelaa kotonaan laadukasta kiekkoa. Kotijoukkue saa pienen suosikin aseman otteluun, mutta Jokerit ei myy nahkaansa halvalla. Vierasotteluissa Jokerit on välillä jäänyt telineisiin otteluiden alussa, tällä kertaa löysäilyyn ei olisi yhtään varaa. Kotijoukkue vie voiton nimiinsä mutta Jokerit saattaa hyvinkin napata tärkeän vieraspisteen itselleen.

Pelivalinnat | Panostus

Avtomobilist ml | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,83
Jaa