KHL: Barys Nur-Sultan - Dynamo Moskova

KHL: Barys Nur-Sultan – Dynamo Moskova | Dynamo Moskova avausvoittoa metsästämässä

Barys Nur-Sultan ja Dynamo Moskova kohtaavat tänään iltapäivällä pelattavassa KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Barys Areenalla Nur-Sultanissa.

Alkukausi tiivistettynä

Kotijoukkue Barys Nur-Sultan on pelannut kuluvalla kaudella neljä ottelua, joista se on kyennyt voittamaan kaksi. Molemmat voitot tulivat KHL:n häntäpäähän lukeutuvia joukkueita vastaan, joten mistään erikoisen hyvästä suorittamisesta ei voida puhua. Tappiot tulivat vuorostaan TsSKA Moskovaa ja Dinamo Minskiä vastaan. Barysin maaliero on tällä hetkellä 11:12, eli joukkue on päästänyt enemmän maaleja kuin tehnyt. Barys on ottanut tähän mennessä peräti 50 jäähyminuuttia, joka on aivan liikaa neljään pelattuun peliin – Barys on koko KHL:n eniten jäähyjä saalistanut joukkue.

Vierasjoukkue Dynamo Moskova lukeutuu KHL:n kärkipään joukkueisiin, mutta alkukausi heillä on lähtenyt todella nihkeästi liikenteeseen. Dynamo Moskova on kerennyt pelaamaan kolme ottelua, joista kaikista on tullut tappio niskaan. Toki kaikki kolme joukkuetta olivat KHL:n taitotasolla erinomaisia, joten Dynamo Moskovalla ei ole vielä paniikkinappula pohjassa. Maaliero joukkueella on tällä hetkellä heikohko 4:8, mutta kausi on vasta alussa. Dynamo Moskova on vuorostaan kuluttanut jäähypenkkiä 33 minuutin edestä.

Dynamo Moskovan materiaali erittäin laadukas

Dynamo Moskovan joukkue on erittäin laadukas, sillä sieltä löytyy paljon kovia pelimiehiä. Ykköskentässä viilettävät viime kaudeltakin tutut naamat, sillä Vadim Shipachyov, Dmitrij Jaskin ja Dmitri Kagarlitsky muodostavat Dynamo Moskovan ykköskentällisen. Edellisellä kaudella Jaskin ja Shipachyov olivat pistepörssissä sijoilla yksi ja kaksi, joten tälläkin kaudella tulosta syntyy aivan varmasti. Kagarlitsky ei pelannut viime kaudella Dynamo Moskovan riveissä, vaan Pietarin SKA:n.

Juuso Hietanen ja Michal Cajkovsky jatkoivat Dynamo Moskovan riveissä – tämä pakkipari oli viime kaudella selkeästi joukkueen tärkein palanen puolustuspelaamisessa. Joukkue on siis täynnä nimekkäitä pelaajia, eikä Barys Nur-Sultanin kokoonpanosta löydy näin hurjaa määrää osaamista. Barysin pelaaminen ei ole vakuuttanut, sillä joukkue on ollut vaikeuksissa jopa sarjan heikoimpia joukkueita vastaan. Tämän lisäksi Barys on ottanut älyttömän paljon jäähyminuutteja, joka ei tule olemaan hyvä asia tulivoimaista Dynamo Moskovaa vastaan.

Tässä kohtaa runkosarjaa ei kannata tuijotella sarjataulukkoa, sillä se ei todellakaan anna oikeaa kuvaa joukkueiden iskukyvystä. Dynamo Moskova on heittämällä parempi joukkue kuin Barys, vaikka sarjataulukko muuta väittäisikin. Dynamo Moskovan offensiivinen-pelaaminen on järisyttävän kovaa, kun ketsuppipullo aukeaa. Liuskalle lyödään Dynamo Moskovan voitto erinomaisella kertoimella.

Pelivalinta | Panostus

Dynamo Moskova | 2,5/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 2,30

Jaa