KHL: Dinamo Minsk - HK Sotshi

KHL: Dinamo Minsk – HK Sotshi | Heikosti puolustavat joukkueet vastakkain

Dinamo Minsk ja HK Sotshi kohtaavat torstaina mielenkiintoisessa ottelussa KHL:ssä. Ottelu pelataan Minsk-Arenalla Minskissä kello 18:10.

Kotijoukkue Dinamo Minsk on pelannut kulvalla kaudella 25 ottelua, joista tilille on kertynyt 14 voittoa ja 11 tappiota. Sarjapisteitä Dinamo Minsk on onnistunut saalistamaan 30 kappaletta, joka oikeuttaa läntisessä konferenssissa sijan 6. Dinamo Minsk on paukuttanut tällä kaudella 69 maalia vastustajan nuottaan ja omissa on kolissut 65 kertaa. Joukkue porskuttaa tällä hetkellä mukavassa kolmen ottelun voittoputkessa.

Vierasjoukkue HK Sotshi on pelannut tällä kaudella 25 ottelua, joista on tilille kertynyt ainoastaan seitsemän (7) voittoa ja 18 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 18. Läntisessä konferenssissa HK Sotshi on sijalla 10. ja omassa divisioonassaan se on viimeisenä. Joukkue on tehnyt tällä kaudella 50 maalia ja päästänyt jopa 82 maalia omiin. HK Sotshi on tällä kaudella todella heikko joukkue, joten heidän on turha unelmoida pudotuspeleistä.

Puolustus vuotaa molemmissa päissä

Ottelu tulee olemaan mitä todennäköisemmin runsasmaalinen, sillä kummankin joukkueen heikkous on puolustuspelaaminen. Kotijoukkue päästää ottelu kohden omiin 2,71 maalia, joka on suhteellisen paljon. HK Sotshi vuorostaan päästää keskimäärin ottelua kohden 3,28 maalia, joka on aivan liian paljon, jos joukkue haluaisi pelata voittavaa jääkiekkoa. Nämä tilastot eivät kyllä allekirjoittanutta yllätä, sillä joukkueiden puolustusoasto on paperilla suhteellisen heikko, varsinkin kun puhutaan puolustajista, jotka loistavat omassa päässä puolustustaidoillaan.

Kotijoukkue Dinamo Minskin alkukausi oli erinomainen, mutta koronavirus tuli hieman sotkemaan joukkueen kuvioita. Lähiaikoina pelaaminen on kuitenkin näyttänyt samalta kuin alkukaudella. Dinamo Minskin suurin etu pelaamisessa on se, että heiltä löytyy erinomaiset kärkikentät, he pystyvät ottelussa kuin ottelussa luomaan paljon tekopaikkoja omalle joukkueelleen. Tällä hetkellä kuitenkin Francis Paren ja Rob Klinkhammerin poissaolot syövät hieman joukkueen iskukykyä. Brandon Kozunin, Shane Princen ja Brennan Menellin johdolla joukkue kuitenkin kykenee tuloksellisesti hyvään pelaamiseen.

Dinamo Minsk on tällä kaudella paukuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,88 maalia vastustajan nuottaan, joka on KHL:ssä hyvä saavutus. Vastassa on joukkue, joka lukeutuu helposti KHL:n heikoimpien joukkoon, joten on vaikea kuvitella, etteikö Dinamo Minsk kykenisi iskemään useaan otteeseen kiekkoa HK Sotshin reppuun. Dinamo Minsk porskuttaa kaikenlisäksi kolmen ottelun voittoputkessa ja samalla pelaaminen on näyttänyt varsin mallikkaalta. HK Sotshi kärsi edellisessä ottelussaan 7-0-tappion.

Liuskalle laitetaan Dinamo Minskin yli 2,5 maalia kelpo kertoimella.

Pelivalinta | Panostus

Dinamo Minsk yli 2,5 maalia | 2,5/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 1,74

Jaa