KHL: Dinamo Minsk - Jokerit

KHL: Dinamo Minsk – Jokerit | Onnistuuko Jokerit hakemaan pisteitä Minskistä?

Jokerilauman vieraskiertueen loppu alkaa lähenemään. Kiertueen toiseksi viimeisessä pelissä Jokerit on vierailemassa Dinamo Minskiä vastaan.

Jokereiden viimeisimmästä pelistä on kulunut kohta viikko. Jokerilauma pääsee siis hyvin levänneenä pelaamaan Dinamo Minskiä vastaan. Loukkaantuneiden listalta Brian O’Neill pääsee ensimmäistä kertaa tällä kaudella jokerilauman vahvuuteen mukaan. Tämä on erittäin hyvä asia Jokereiden kannalta. Kyseessä on todella taitava pelaaja, joka omaa hyvät hyökkäyspään taidot.

Viime pelissä Jokerit hävisi Pietarissa SKA:lle 2-3, kun Jori Lehterä oli oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Kiekko kimposi ylivoimalla Lehterän kädestä maaliin, kun ottelua oli jäljellä vain 26 sekuntia. Jokereiden parhaisiin pelaajiin kuuluva Nicklas Jensen loukkasi toisen erän alussa ranteensa laitatilanteessa. Jensen kävi pukukopissa, mutta tuli lähes heti takaisin toiseen erään. Päätöserässä Jenseniä ei kuitenkaan enää nähty.

Pelillisesti Jokerit onnistui suhteellisen hyvin haastamaan Pietarilaisen SKA:n. Jokerit onnistui hyvin puolustamaan Pietarilaiset pois parhailta maalintekopaikoilta. Ottelu kaatui vastustajan ylivoimamaaleihin, sillä SKA teki kolmesta osumastaan kaksi ylivoimalla.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Jokereiden pelillinen kehitys

Jokereiden alkukausi ei ole lähtenyt todellakaan odotetulla tavalla käyntiin, mutta pelissä on nähtävästi menty eteenpäin ja hyviä asioita on saatu aikaiseksi paljon enemmän. O’Neill palaa kaukaloon ja tuo hyökkäykseen lisää tulivoimaa. Nicklas Jensenin tilanne on vielä auki. Jos Jensen on poissa kokoonpanosta, on tämä suuri takaisku Jokereille.

Vastustaja Dinamo Minsk majailee tällä hetkellä myös runkosarjan häntäpäässä Jokereiden kanssa. Minskin pelaajamateriaali on paljon heikompi kuin Jokereiden. Teemu Pulkkinen on ollut Minskin ehdotonta eliittiä tällä kaudella – kasassa on jo neljä maalia ja kaksi syöttöä. Viime pelissä kotijoukkue oli ahtaalla Amur Habarovskia vastaan, joka ei ole onnistunut tällä kaudella voittamaan vielä peliäkään.

Ylivoimalla Jokerilauma on erittäin vaarallinen varsinkin nyt, kun O’Neill palasi kokoonpanoon – kyseinen herra pystyy luomaan ja rakentamaan todella hienosti peliä hyökkäyspäässä. Tuloksellisesti vaikuttaa siltä, että Jokerit olisi pelannut todella huonosti, mutta tämä ei ole totta. Vaikka voittoja ei ole tullut eivät peliesitykset ole olleet kokonaisvaltaisesti huonoja.

Hyvin levännyt Jokerilauma lähtee peliin ennakkosuosikkina. Joukkueiden väliset erot kokonaisvaltaisesti ovat suuret, tämän takia Jokereiden voittoa lähdetään lapulle pelaamaan.

Pelivalinta | Panostus

Jokerit | 3/5 yksikköä

bethard TARJOAA KERTOIMEN 1,74
Jaa