KHL: Dinamo Minsk - Sibir Novosibirsk

KHL: Dinamo Minsk – Sibir Novosibirsk | Aliarvioidaanko Dinamo Minskin iskukykyä?

Maanantaina KHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelee Dinamo Minsk ja Sibir Novosibirsk. Ottelu pelataan Minsk-Areenalla Minskissä.

Kotijoukkue Dinamo Minsk on pelannut kuluvalla kaudella kuusi ottelua, joista se on kyennyt voittamaan neljä. Ainoat tappiot tulivat KHL:n kärkipään joukkueita vastaan, joten Dinamo Minskin alkukausi on lähtenyt varsin mallikkaasti liikenteeseen. Minskin maaliero on tällä hetkellä 20-18. Ottelut ovat olleet erittäin suurimaalisia, eikä tämä ole uutta Dinamo Minskille. Jäähyminuutteja Dinamo Minsk on kerännyt 67 minutin verran, eli joukkue istuu boxissa suhteellisen paljon. Dinamo Minsk on sarjataulukossa sijalla 11.

Vierasjoukkue Sibir Novosibirsk on pelannut kuluvalla kaudella seitsemän ottelua, joista se on kyennyt voittamaan ainoastaan kaksi. Molemmat voitoista tulivat KHL:n häntäpään joukkueita vastaan, ja nekin olivat vain yhden maalin pelejä. Sibir Novosibirskin maaliero on 16-20, joten joukkue on päästänyt omiin enemmän maaleja kuin tehnyt vastustajan päähän. Sibir on vuorostaan kuluttanut jäähypenkkiä 52 minuutin verran. Sibir Novosibirsk on sarjataulukossa sijalla 16.

Dinamo Minskiä aliarvioidaan liian paljon

Dinamo Minsk on lähivuosina ollut suhteellisen heikko joukkue, mutta tällä kaudella sen pystyy luokittelemaan helposti keskikastin joukkueeksi. Hyökkäysosasto Dinamo Minskillä on parantunut roimasti viime kaudesta. Kanadalaisista koostuva ykköskenttä on pelannut alkukauden erinomaisesti, jonka takia Dinamo Minsk on otteluita voittanutkin hyvällä tahdilla. Ryan Spooner, Brandon Kozun ja Rob Klinkhammer muodostavat yhdessä Dinamo Minskin ykköskentän – jokaiselta pelaajalta löytyy NHL:stä kokemusta, jonka huomaa pelaajien taitotasosta.

Puolustus Dinamo Minskillä on hieman heikohko, mutta kyllä sieltäkin muutama pelimies löytyy. Brennan Menell, joka on Minnesota Wildin organisaatiosta tuttu kasvo, tuli vahvistamaan Dinamo Minskin puolustusta, ja siinä hän on onnistunutkin mainiosti – puolustajan pistesarake näyttää viiden pelatun pelin jälkeen 0+7=7. Kokonaisuudessaan Dinamo Minskin joukkue koki suuren nuorennusleikkauksen edelliseen kauteen verrattuna. Nyt joukkue on täynnä nuoria ja näytönhaluisia pelaajia, jotka antavat jäällä kaikkensa.

Sibir Novosibirskin joukkue on ainoastaan heikentynyt radikaalisti viime kaudesta. Eikä asiaa auta yhtään se, että Eric O’Dell, joka on joukkueen yksi parhaimmista pelaajista on loukkaantumisen takia poissa pelaavasta kokoonpanosta. Suurinta vastuuta Sibirillä kantaa suomalaiskaksikko Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa, mutta tämä kaksikko kalpenee selkeästi Dinamo Minskin kärkikentälle.

Dinamo Minskin vanhat huonot meriitit painavat selkeästi vielä tänäkin päivänä, sillä en näe Minskin olevan niin heikko kuin kertoimet antavat ymmärtää. Dinamo Minsk on pelannut huomattavasti paremmin kuin Sibir, enkä näe vierasjoukkueen mahdollisuuksia voittaa ottelua. Liuskalle lähdetään pelaamaan Dinamo Minskin voittoa varsinaisella peliajalla erittäin maistuvalla kertoimella!

Pelivalinta | Panostus

Dinamo Minsk | 2,5/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 2,53

Jaa