KHL: Dinamo Riika - Sibir Novosibirsk

KHL: Dinamo Riika – Sibir Novosibirsk | Kotijoukkueen heikot otteet jatkuvat

Dinamo Riika ja Sibir Novosibirsk kohtaavat keskiviikkona KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Riiassa Riika-areenalla kello 19:30.

Kotijoukkue Dinamo Riian kausi on ollut täysin pannukakku, eikä joukkue todellakaan ole taistelemassa pudotuspeleistä tällä kaudella. Dinamo Riika on pelannut kuluvalla kaudella 26 ottelua, joista tilille on kertynyt ainoastaan neljä voittoa ja 22 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 12 kappaletta, joka oikeuttaa läntisessä konferenssissa viimeisen sijan. Omassa divisioonassaan Dinamo Riika on myös viimeisenä, eikä se ole lähelläkään toiseksi viimeisenä olevaa Dinamo Minskiä. Maaliero joukkueella on karmaiseva 43:82.

Vierasjoukkue Sibir Novosibirskin kausi on ollut huomattavasti Dinamo Riikaa parempi. Sibir on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista tilille on kertynyt 12 voittoa ja 17 tappiota. Itäisessä konferenssissa Sibir majailee sijalla kahdeksan, ja Chernyshev-divisioonassa Sibir on kolmantena. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 27. Sibir Novosibirsk taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta.

Dinamo Riian kausi on kokonaisuudessaan karmea

Kotijoukkue Dinamo Riika on materiaaliltaan todella heikko, joka näkyy selkeästi sarjataulukossakin. Dinamo Riian puolustuspelaaminen on ollut karmeaa katsottavaa, sillä joukkue on päästänyt 82 maalia omassa päässä. Keskimäärin ottelua kohden Dinamo Riian selän takana kolisee 3,71 maalin verran, joka on koko KHL:n toiseksi eniten. Joukkueen tilannetta ei auta ollenkaan se, että myös hyökkäyspelaaminen sakkaa todella pahasti. Dinamo Riika on onnistunut lyömään mustaa pussiin vaivaiset 43 kertaa, joka on helposti vähiten koko liigassa. Keskimäärin ottelua kohden joukkue tekee 1,95 maalia.

Dinamo Riika ei voi yksinkertaisesti kyseisillä tilastoilla pelata voittavaa kiekkoa. Vierasjoukkue Sibir Novosibirskin hyökkäys- ja puolustuspelaaminen on heittämällä paremmalla tasolla kuin Dinamo Riialla. Vierasjoukkue on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 2,97 maalia, joka on suhteellisen paljon KHL:ssä, mutta huomattavasti vähemmän kuin Dinamo Riialla. Vuorostaan hyökkäyspäässä joukkue on onnistunut paukuttamaan keskimäärin 2,69 maalia. Dinamo Riika pääsee nauttimaan kotiedusta, mutta se tuskin tulee riittämään Sibiriä vastaan.

Kumpikin joukkueista pääsee lähtemään illan otteluun suhteellisen ehjällä kokoonpanolla, joten etulyöntiä poissaoloista ei ole luvassa kummallekaan. Liuskalle lähdetään yksinkertaisesti pelaamaan vierasjoukkue Sibir Novosibirskin voittoa varsinaisella peliajalla.

Sibir Novosibirsk | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,98

Jaa