KHL: Dynamo Moskova - Lokomotiv Jaroslavl

KHL: Dynamo Moskova – Lokomotiv Jaroslavl | Tärkeitä pisteitä jaossa

Dynamo Moskova ja Lokomotiv Jaroslavl kohtaavat toisensa erittäin mielenkiintoisessa ottelussa KHL:n runkosarjassa. Ottelu pelataan VTB-areenalla Moskovassa kello 18:30.

Kotijoukkue Dynamo Moskova on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista tilille on kertynyt 15 voittoa ja 13 tappiota. Sarjapisteitä joukkue on onnistunut saalistamaan 34 kappaletta, joka oikeuttaa läntisessä konferenssissa sijan neljä (4). Tarasov-divisioonassa Dynamo Moskova on kolmantena heti Lokomotiv Jaroslavlin perässä, joten tämä ottelu on kummallekin erittäin tärkeä pisteiden kannalta. Maaliero joukkueella on tällä hetkellä 81:72.

Vierasjoukkue Lokomotiv Jaroslavl on pelannut kuluvalla 28 ottelua, joista tilille on kertynyt 18 voittoa ja 10 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 39 kappaletta, joka oikeuttaa läntisessä konferenssissa sijan kolme (3). Tarasov-divisioonassa joukkue on toisena, kuten aiemmin jo kirjoitinkin. Lokomotiv Jaroslavl on ollut alkukauden yksi suurimmista yllättäjistä, mutta nyt lähiaikoina joukkueen pelaaminen on hieman yskähdellyt. Maaliero joukkueella on tällä hetkellä erinomainen: 77:48.

Vierasjoukkueen pelaaminen sakkaa

Lokomotiv Jaroslavlin pelaaminen on yskähdellyt lähiaikoina, sillä joukkue on kärsinyt edellisten viiden ottelun aikana neljä tappiota. Vastustajat eivät tietenkään ole olleet mistään huonoimmasta päästä, mutta kuitenkin tällä hetkellä Lokomotivilla on menossa heikompi hetki. Lokomotiv Jaroslavlin vahvuus on tällä kaudella ollut järisyttävän hyvä puolustuspelaaminen – joukkue on päästänyt ainoastaan 48 maalia omassa päässä, joka tarkoittanee sitä, että keskimäärin ottelua kohden omissa kolisee 1,78 kertaa. KHL-tasolla kyseinen tilasto on aivan omaa luokkaa, sillä vain kaksi joukkuetta päästää keskimäärin alle kaksi maalia omissa.

Kotijoukkueen pelaaminen oli alkukaudesta hieman kankeaa, mutta mitä pidemmälle kausi on edennyt, niin pelaaminen on alkanut näyttämään enemmän tutulta Dynamo Moskovalta. Joukkueen ykköskenttä on tälläkin kaudella järisyttävän vaarallinen, eikä kukaan voi nukkua heitä vastaan, muuten omissa kolisee ja nopeasti. Vadim Shipachyov, Dmitrij Jaskin ja Dmitri Kagarlitsky muodostavat yhdessä Dynamo Moskovan ykköskentän –  tämä kentällinen on nakuttanut yhteensä 73 pistettä. Dynamo Moskovan hyökkäyspelaaminen on toiminut tällä kaudella hyvin, sillä joukkue paukuttaa keskimäärin ottelua kohden 3,00 maalia vastustajan nuottaan.

Dynamo Moskova on kotietunsa kanssa erittäin oivallinen pelivalinta kyseiseen otteluun. Kerroin kotijoukkueen voitolle on erittäin suotuisa, kun otetaan huomioon Lokomotiv Jaroslavlin heikompi jakso ja Dynamo Moskovan kotietu. Kotijoukkue Dynamo Moskova on hieman materiaaliltaan parempi joukkue, mutta tilastot eivät ole samaa mieltä ainakaan vielä. Erikoistilannepelaamisessa kotijoukkue on selkeästi vierailijoita edellä, josta suuri etulyöntiasema tulee kotijoukkueelle. Ottelussa on todella tärkeät pisteet jaossa, joten kotijoukkue varmasti haluaa pitää pisteet Moskovassa.

Pelivalinta | Panostus

Dynamo Moskova | 2/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 2,45

Jaa