KHL: HK Sotshi - Dynamo Moskova

KHL: HK Sotshi – Dynamo Moskova | Jatkuuko Dynamo Moskovan voittoputki?

Tänään illalla KHL:n runkosarjaottelussa pisteistä taistelee parivaljakko HK Sotshi ja Dynamo Moskova. Ottelu pelataan Bolšoi-areenalla Sotshissa.

Kotijoukkue HK Sotshin kausi on lähtenyt todella heikosti liikenteeseen. Joukkue on pelannut kuluvalla kaudella seitsemän ottelua, joista se on kyennyt voittamaan ainoastaan kaksi – toinen voitoista tuli vasta jatkoajan jälkeen. Edellinen ottelu Sotshilla oli Salavat Ufaa vastaan, tämä ottelu päättyi Sotshin 3-2-voittoon. Sotshi on tehnyt ainoastaan 10 maalia tällä kaudella vastustajan nuottaan, mutta omissa on kolissut peräti 23 kertaa.

Kotijoukkue Dynamo Moskovan ensimmäiset ottelut menivät penkin alle, mutta nyt joukkue porskuttaa peräti neljän ottelun voittoputkessa. Dynamo Moskova on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua, saldona kolme tappioita ja neljä voittoa. Edellisessä ottelussa Dynamo Moskova piti pilkkanaan Spartak Moskovaa lukemin 5-0. Maaleja Dynamo Moskova on tällä kaudella tehnyt 22 vastustajan reppuun, omissa on vuorostaan kolissut 16 kertaa.

Dynamo Moskovan materiaalietu liikaa Sotshille

Dynamo Moskovasta löytyy järisyttävä määrä kiekollista osaamista, mitä vuorostaan Sotshin joukkueesta ei löydy juuri ollenkaan. Sotshi ei kykene haastamaan paperilla Dynamo Moskovaa millään osa-alueella, sillä joukkueiden materiaaliero on niin suuri. Toinen joukkueista luokitellaan KHL:n kärkipäähän ja toinen aivan häntäpäähän, joten eroa tällä kaksikolla on kuin yöllä ja päivällä. Dynamo Moskovan kausi lähti liikkeelle kolmella tappiolla, mutta nyt joukkue porskuttaa neljän ottelun voittoputkessa. Joukkueen maalinteko yskähteli, mutta nyt siihenkin on tapahtunut muutos.

Ykköskentässä pelaavat Dmitrij Jaskin ja Vadim Shipachyov alkavat löytämään oman vireensä, jolloin vastustajat ovat suuressa pulassa – tämä kaksikko voitti viime kaudella pistepörssin selkeästi. Joukkueen tulivoima on järisyttävän hyvä, eikä joukkue roiku ainoastaan vain tämän kaksikon varassa. Dynamo Moskova vyöryttää vaarallista hyökkäyspeliään kahdella tulivoimaisella ketjulla, eikä Sotshin heikko puolustus pysty yksinkertaisesti estämään joukkueen rynnistyksiä.

Pelivalinnaksi illan otteluun lähdetään pelaamaan Dynamo Moskovan voittoa varsinaisella peliajalla. Dynamo Moskova liitää hyvässä vireessä, eikä materiaaliltaan heikko Sotshi kykene tätä liitoa pysäyttämään. Dynamo Moskova tulee nappaamaan tästä suvereenin voiton aivan normaalilla pelillä.

Pelivalinta | Panostus

Dynamo Moskova | 2,5/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 1,80

 

Jaa