KHL: HK Vitjaz - Avtomobilist Jekateringburg

KHL: HK Vitjaz – Avtomobilist Jekateringburg | Vierailijoiden tehokas hyökkäyspelaaminen Vitjazin kiusana

HK Vitjaz ja Avtomobilist Jekateringburg kohtaavat keskiviikko iltana pelattavassa KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Vitjaz Ice Areenalla Podolskissa.

Kotijoukkue HK Vitjaz on pelannut kuluvalla kaudella 14 ottelua. Voittoja tilille on kertynyt yhteensä seitsemän (7) kappaletta, myös tappioita on kertynyt saman verran. Joukkue majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin kahdeksantena. Vitjazin maaliero ennen seuraavaa ottelua on 44-39, joten joukkue on juuri ja juuri plussan puolella. Edellisessä ottelussa HK Vitjaz kohtasi Amur Habarovskin – tämä ottelu päättyi Vitjazin 6-3 -voittoon.

Vierasjoukkue Avtomobilist Jekateringburg on pelannut tällä kaudella 15 ottelua, joista se on kyennyt voittamaan jopa 10 kamppailua. Tästä pystymme jo päättelemään, että tappioita Jekateringburgille on kertynyt siis viisi (5) kappaletta. Jekateringburg majailee tällä hetkellä itäisen konferenssin toisena, mutta on tasapisteissä Ak Bars Kazanin kanssa. Joukkueen maaliero ennen seuraavaa ottelua on 55-37. Jekateringburg pelasi edellisen ottelunsa Traktor Tsheljabinskiä vastaan – tämä ottelu päättyi Jekateringburgin 3-1 -voittoon.

KHL:n tehokkain hyökkäyskalusto Vitjazin kiusana.

HK Vitjaz saa vastaansa koko KHL:n tehokkaimman hyökkäyskaluston, joten pelaaminen ei tule olemaan todellakaan helppoa. Jekateringburgin hyökkäyksestä löytyy Pavel Datsyukkia, Anatoli Golysheviä, Peter Hollandia ja monia muita todella nimekkäitä pelimiehiä. Tämä Jekateringburgin hyökkäyskalusto on tehnyt alkukaudella hurjaa tuhoa, sillä se on kyennyt laittamaan jopa 55 kertaa limpun vastustajan häkkiin – tällä määrällä Jekateringburg on KHL:n eniten maaleja tehnyt joukkue.

Jekateringburgin pelaaminen ei kuitenkaan nojaudu pelkästään tehokkaaseen hyökkäyspelaamiseen, vaan joukkue on kokonaisvaltaisestikin erinomainen. Kirsikkana kakun päällä joukkueessa pelaa yksi KHL:n parhaimmista maalivahdeista. Jan Kovar on ollut Jekateringburgin luottoveskarina useamman vuoden – edelliset kaksi kautta Kovar on torjunut kiekkoja yli 93% torjuntaprosentilla. Joukkueesta on vaikea löytää heikkouksia, sillä niitä ei hirveän montaa löydy. Ainoa asia mistä joukkueelle annan isoa miinusta, on jäähyminuuttien määrä – Jekateringburg on ottanut tällä kaudella jo 235 minuuttia jäähyjä. Jekateringburg on koko KHL:n eniten jäähyboksissa viihtyvä joukkue.

Jekateringburg on kyennyt iskemään yli 2,5 maalia 11:a edelliseen otteluun, joten eiköhän sama laulu jatku vielä Vitjazinkin kustannuksella. Jekateringburg saa ottelussa kuin ottelussa luotua hyviä tekopaikkoja, ja näin ollen paljon maaleja. Liuskalle valitaan Jekateringburgin yli 2,5 maalia kelpo kertoimella.

Pelivalinta | Panostus

Jekateringburg yli 2,5 maalia | 3/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 1,76

Jaa