KHL: Jokerit - Kunlun Red Star

KHL: Jokerit – Kunlun Red Star | Jokerit uhkuu voitontahtoa

KHL:ssä pelataan lauantaina iso kierros. Helsingissä Jokerit kohtaa Kunlun Red Starin.

Jokereiden suurin hurmio on ohitse, mutta joukkue pelaa edelleen kovalla tasolla. Kahden tappion jälkeen joukkue voitti Admiral Vladivostokin jatkoajan jälkeen lukemin 4-3. Jokerit taistelee edelleen Bonrov-divisioonan voitosta, mutta nyt joukkue tarvitsisi useamman ottelun mittaisen pisteputken, jotta divisioonan voitto olisi mahdollinen.

Jokereiden hyökkäyspeli on kuluvalla kaudella ottanut ison harppauksen kohti KHL:n kärkeä. Joukkueessa on jo peräti viisi pelaajaa jotka ovat pystyneet viimeistelemään kaksinumeroisen maalimäärän, Brian O`Neill johtaa sisäistä pörssiä 18 osumallaan. Puolustaja Mikko Lehtonen on pelannut aivan huikeaa kautta, pakilla on kasassa jo 15 osumaa ja pelaaminen on erittäin laadukasta molemmissa päissä kaukaloa. 150 osumaa kaudella paukuttanut Jokerit on yksi KHL:n pelottavimmista joukkueista nimenomaan hyökkäyssuuntaan.

Kunlun Red Star pelaa myös hyvää kautta. Joukkue on kiinni pudotuspelipaikassa ja näyttäisi pystyvän pitävän asemansa. Hienoinen ailahtelevaisuus vaivaa vielä joukkuetta, sillä kolmen peräkkäisen tappion putki vaihtui lennosta kolmeen peräkkäiseen voittoon. Joukkue pelasi viiden ottelun kotiputken, joten siirto vieraisiin ja Helsinkiin voi tuottaa hieman ongelmia ottelun alussa.

Joukkue on viimeistellyt 123 osumaa kauden aikana, eli lähes 30 osumaa vähemmän kuin Jokerit. Maaliero on -9, joten tasapaino ei ole aivan parhaimmasta päästä. Joukkue on eräänlainen muukalaislegioona, sillä kymmenen parhaan pistepörssissä on kahdeksan kanadalaista ja kaksi yhdysvaltalaista pelaajaa. Joukkuehenki ja joukkuepelaaminen ei varmasti ole parhaimmillaan joukkueessa, jossa on erittäin paljon eri kansallisuuksia. Aasiasta tulevilla joukkueilla on usein sama ongelma, joukkue ei hitsaudu yhteen.

Joukkueiden viidestä viimeisestä kohtaamisesta Jokerit on voittanut neljä. Eri divisioonissa pelaavat joukkueet kohtaavat harvakseltaan, joten erityistä latausta ei kohtaamisissa ole. Jokereiden puolustus on tarpeeksi laadukas pitämään Kunlunin vieraissa vähämaalisena. Oma hyökkäysosasto tuottaa varmasti tarvittavat paikat ottelun ratkaisemiseen. Lukemat pysynevät maltillisena, Kunlun lähestyy ottelua puolustuksen kautta. Jokerit vie ottelun nimiinsä neljä kertaa viidestä, mutta mitään maalijuhlia ei tulla näkemään.

Pelivalinnat | Panostus

Jokerit & alle 5.5 maalia ml | 2,5/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,50
Jaa