KHL: Jokerit - Lokomotiv

KHL: Jokerit – Lokomotiv Jaroslav | Jokerit katkaisemassa ottelusarjan

Jokereilla on toinen mahdollisuus katkaista pudotuspelisarja Lokomotiv Jaroslavia vastaan. Ottelu alkaa maanantaina klo 18.30

Jokereilla oli lauantaina mahdollisuus katkaista ensimmäinen pudotuspelisarja Lokomotiv Jaroslavia vastaan, Suvereenisti kolme ensimmäistä ottelua voittanut joukkue ei pystynyt kuitenkaan laittamaan sarjaa poikki, vaan hävisi tiukan taistelun jälkeen 4-3. Nyt Jokerit pääsee kotikentällään hakemaan otteluparin lopullista ratkaisua.

Jokerit on ollut tekemisessään paljon Lokomotivia edellä. Jokerit vyöryttää hyökkäyksiään ja on pystynyt luomaan vaarallisia tilanteita tasaisesti erästä toiseen. Tutut nimet ovat isossa roolissa, kun pelit etenevät pidemmälle. Jesse Joensuu, Brian O´Neill ja Peter Regin etunenässä ovat paljon vartijoina joukkueen hyökkäysopelissä. Myös puolustuspäässä tarvitaan tuttua kovuutta, Sami Lepistö ja Mikko Lehtonen kellottavat varmasti ottelussa isoja minuutteja.

Lokomotiv ei ole pystynyt esiintymään ottelusarjassa yhtä tiiviisti kuin runkosarjassa. Kolmeen ensimmäiseen otteluun joukkue päästi 14 osumaa ja neljännessäkin vielä kolme osumaa meni omiin. Kaikesta tekemisestä huokuu epävarmuus, joukkueen viisikkopeli ei meinaa millään pysyä kasassa täyttä 60-minuuttista. Lokomotiv oli kahdessa ensimmäisessä vieraspelissään aivan tuuliajolla alusta loppuun saakka. Nyt joukkue on varmasti valmiimpi kamppailemaan voitosta ja samanlaisia maali-iloitteluita ei nähdä.

Jokerit pääsee hakemaan ratkaisevaa voittoa kotiyleisön edessä, joka on iso etu otteluun lähdettäessä. Edellisen ottelun tappio oli hyvä muistutus että mitään ei ole vielä ratkaistu, Lauri Marjamäki osaa varmasti sytyttää ja psyykata joukkueensa oikeaan mielentilaan. Lokomotiv on parantanut peliään ottelusarjan edetessä, mutta vieraspeli ja Jokereiden vahva hyökkäyspään pelaaminen kääntävät ottelun ja koko sarjan kotijoukkueella. Maalijuhlat ovat kuitenkin tiukassa, Jokerit joutuu taistelemaan jokaisesta sentistä kaukalossa.

Pelivalinnat | Panostus

Jokerit & alle 6.5 maalia ml | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,96
Jaa