KHL: Kunlun Red Star - Sibir Novosibirsk

KHL: Kunlun Red Star – Sibir Novosibirsk | Jatkuuko vierailijoiden voittoputki?

Kunlun Red Star ja Sibir Novosibirsk kohtaavat toisensa perjantaina KHL:ssä. Ottelu pelataan neutraalilla alueella, joten kumpikaan ei tule hyötymään ns. kotiedusta.

Kotijoukkue Kunlun Red Starin kausi on ollut kokonaisuudessaan aivan hirveä, niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Joukkue on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista tilille on kertynyt ainoastaan viisi voittoa ja 23 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on ainoastaan kasassa 13 kappaletta, jonka myötä joukkue on itäisessä konferenssissa viimeisenä, ja samoin Chernyshev-divisioonassa. Kunlun on paukuttanut tähän mennessä 63 maalia vastustajan nuottaan, ja omasta päästä kiekkoa on jouduttu kaivamaan verkonperukoilta peräti 102 kertaa.

Vierasjoukkue Sibir Novosibirskin kausi on ollut huomattavasti Kunlun Red Staria parempi, mutta siihen nyt ei paljoa vaaditakkaan. Joukkue on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista tilille on kertynyt 13 voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 29 kappaletta, joka oikeuttaa itäisessä konferenssissa sijalle kahdeksan (8). Chernyshev-divisioonassa Sibir on sijalla kolme (3). Sibir on tehnyt tällä kaudella 81 maalia ja päästänyt 88.

Sibir hyvässä vireessä!

Sibir Novosibirsk on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Joukkueen pelaaminen on näyttänyt hyvältä näissä otteluissa, eikä puolustuspään ongelmista ole ollut tietoakaan, sillä alkukaudella joukkueen suurin ongelmakohta oli heikko puolustuspelaaminen. Sibir onnistui kukistamaan esimerkiksi TsSKA Moskovan lukemin 5-1, ja Magnitogorskin lukemin 3-2. Joukkue on päästänyt maksimissaan kaksi maalia omiin näiden neljän edellisen ottelun aikana, joten voimme todeta, että puolustuspään pelaaminen on toiminut hyvin. Kun otetaan koko kausi huomioon, niin joukkue on päästänyt keskimäärin 2,93 maalia omiin – eli joukkue todellakin pelaa tällä hetkellä paremmin kuin osaisi odottaa.

Kotijoukkueeksi merkitty Kunlun Red Star painelee aivan omalla tasollaan näissä karkeloissa. Joukkue päästää keskimäärin ottelua kohden 3,78 maalia omiin, joka on aivan älyttömän suuri määrä KHL:n mittakaavalla – voiko joukkue edes voittaa, jos päästää ottelua kohden melkein neljä maalia omiin? Todella surkean puolustuksen lisäksi joukkueen hyökkäyspelaaminen sakkaa pahasti, sillä joukkue tekee keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,33 maalia. Kunlun ei ole pääsemmässä lähellekään pudotuspelejä tällä kaudella, joten pelaaminen tuntuu olevan ainoastaan läpsyttelyä heidän osaltaan. Sibir Novosibirsk taistelee tiukasti keskikastissa pudotuspeleistä, joten nyt olisi oivallinen paikka hakea helpot pisteet pois Kunlun Red Starin kustannuksella, ja samalla vankistaa omaa pistesaldoa.

Lapulle lähdetään pelaamaan vierasjoukkue Sibir Novosibirskin voittoa varsinaisella peliajalla. Kotijoukkueen pelaaminen on aivan naurettavalla tasolla, eikä Sibirillä pitäisi olla mitään ongelmia, jos he pelaavat vähänkään omalla tasollaan.

Pelivalinta | Panostus

Sibir Novosibirsk | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,83

Jaa