KHL: Salavat Ufa - Neftehimik Nizhnekamsk

KHL: Salavat Ufa – Neftehimik Nizhnekamsk | Peli-idea maalimäärässä

Salavat Ufa ja Neftehimik Nizhnekamsk kohtaavat toisensa keskiviikkona KHL:ssä. Ottelu pelataan Ufa-areenalla kello 16:00.

Kotijoukkue Salavat Ufa on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista tilille on kertynyt 18 voittoa ja 12 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 38 kappaletta, joka oikeuttaa itäisessä konferenssissa sijalle viisi (5). Omassa divisioonassaan Salavat on mukavasti toisena, eikä kolmantena oleva Sibir ole vielä lähelläkään ottamassa kiinni Salavatia. Joukkue taistelee tällä kaudella tosissaan pudotuspelien voitosta, mutta helppoa se ei tule olemaan. Maaliero ennen seuraavaa ottelua Salavatilla on 90:83.

Vierasjoukkue Neftehimik Nizhnekamsk on pelannut tällä kaudella 27 ottelua, joista tilille on kertynyt ainoastaan yhdeksän (9) voittoa ja 18 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 18 kappaletta, joka oikeuttaa itäisessä konferenssissa sijan 11. Kharlamov-divisioonassa Neftehimik on viimeisenä. Neftehimik ei taistele tällä kaudella missään nimessä pudotuspelipaikasta. Joukkueen maaliero on tällä hetkellä 60:92.

Vähämaalisessa pelissä ideaa

Salavat Ufa tulee ottelun mitä todennäköisemmin voittamaan, mutta järkevämpänä peli-ideana tässä pelissä kannattaa haistella vähämaalista peliä. Salavat Ufa on joukkue, joka kykenee puolustamaan erinomaisesti, ja viimeisenä muurina maalilla seisoo Juha Metsola. Kotijoukkue Salavat Ufa on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 2,77 maalia, joka on hieman edellisiä kausia suurempi lukema. Puolustus ei kuitenkaan ole muuttunut radikaalisti, joten voimme odottaa joukkueen vielä parantavan tästä. Vuorostaan vierasjoukkue on keskimäärin päästänyt 3,41 maalia omassa päässä.

Salavat tulee pitämään vastustajan maalipaikat todella vähäisenä. Vierasjoukkueen heikkous on juurikin hyökkäyspelaaminen – joukkue on paukuttanut ainoastaan 2,22 maalia keskimäärin ottelua kohden, joka on todella vähän KHL:n mittakaavalla. Kotijoukkue Salavat on vuorostaan iskenyt mustaa pussiin keskimäärin 3,00 maalin verran ottelua kohden. Joukkueiden tilastoissa on eroa kuin yöllä ja päivällä. Ottelut eivät ole usein vierasjoukkueella päättynyt yli 5,5 maaliin, juurikin heikon hyökkäyspelaamisen takia. Salavatia vastaan sama laulu tulee jatkumaan ainakin hyökkäyspelaamisen osalta. Vähämaalinen peli on järkevä valinta tähän otteluun.

Ottelussa alle 5,5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,81

Jaa